Jouw mening: Hoe moet het nu verder met GTA Online? – Het is weer zondag en we hoeven je dan natuurlijk niet meer te vertellen dat het tijd is voor een nieuwe Jouw mening. Deze keer staat wederom GTA Online centraal en dat is niet zonder reden. GTA Online krijgt aankomende week namelijk een update waardoor de ‘Freemode Events’ worden toegevoegd, evenals de Rockstar Editor op consoles. De enige kanttekening bij deze toevoegingen is dat ze niet zullen verschijnen op de PlayStation 3 en Xbox 360.

Dat is jammer, maar in deze Jouw mening willen we het wat breder trekken. Het gaat ons om de vraag hoe je een platform als GTA Online nou voor de komende tijd (lees jaren) nog aantrekkelijk kunt houden voor spelers. Eerder dit jaar konden we natuurlijk aan de slag met de langverwachte Heists en recenter organiseerde Rockstar zelfs een ‘Double XP-week’ voor vier verschillende Heists. Zoals wij zelf ook al ondervonden, bleek dat daardoor weer een aantal spelers terugkeerden om zo sneller aan XP te komen en meer geld te verdienen.

Nu hebben we straks de Freemode Events die hun intrede doen en we zijn zelf benieuwd of dit weer voor jullie een aanleiding gaat zijn om terug te keren naar Los Santos; of anders de Rockstar Editor wel, waarmee je zelf filmpjes kunt maken. Als je nog hoopt op nieuwe Heists, dan mag je die hoop inmiddels laten varen, aangezien Rockstar zelf heeft aangekondigd geen nieuwe Heists meer toe te zullen voegen. Het kan echter ook zijn dat je nog steeds GTA Online speelt en dat je je dus nog steeds flink vermaakt met allerlei activiteiten die je kan doen. De hamvraag die we echter bij je neer willen leggen is: ‘Hoe moet het nu verder met GTA Online?’

Moet Rockstar dezelfde weg met GTA Online bewandelen zoals men dat de afgelopen periode al gedaan heeft? Door af en toe een double XP-week te organiseren of door zoals nu, nieuwe uitdagingen, modi en meer te introduceren? Vind je het een slechte zaak dat Rockstar geen nieuwe Heists meer toe gaat voegen aan GTA Online ? Wat we eigenlijk willen weten is of jij vindt dat Rockstar genoeg doet om GTA Online als platform aantrekkelijk te laten blijven of moeten er volgens jou bepaalde dingen veranderen?

Denk je bijvoorbeeld dat GTA Online, hoe het nu is opgezet, op termijn steeds minder gespeeld zal worden? Laat ons vooral weten over hoe het volgens jou nu verder moet met GTA Online. Drop jouw mening daarom vooral weer in de reacties onder dit artikel. We zijn erg benieuwd naar alle reacties en hopen er weer een gezellig gesprek van te maken.