Sommigen onder ons herinneren zich ongetwijfeld Afro Samurai nog wel, een game die destijds verscheen op de PlayStation 3. Mensen die van hip-hop en manga houden, kunnen hun hart ophalen. Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume 1 verschijnt namelijk deze maand nog.

Als Afro, de protagonist uit het voorgaande deel, kon je vijanden flink in stukken hakken en het aankomende deel begint waar deel één eindigde. In dit deel zul je niet als Afro spelen, maar als Jino, een goede vriend van Afro die opmerkelijk genoeg met een berenhoofd op het slachtveld rondloopt. Afgezien van dat is hij natuurlijk zijn vijanden de baas en maakt hij er korte metten mee.

Wij als PlayStation consumenten krijgen deze trilogie als eerste aangeboden. Zo hebben wij de luxe om de gehele trilogie direct met 20% korting aan te schaffen. En mocht je PlayStation Plus lid zijn, dan krijg je 30% korting op de bundel. Hierboven nog een trailer die een goede indruk geeft wat het eerste hoofdstuk allemaal te bieden heeft en tevens is voorzien van aansluitende hip-hop.