Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume 1 verschijnt 22 september

Sommigen onder ons herinneren zich ongetwijfeld Afro Samurai nog wel, een game die destijds verscheen op de PlayStation 3. Mensen die van hip-hop en manga houden, kunnen hun hart ophalen. Afro Samurai 2: Revenge of Kuma Volume 1 verschijnt namelijk deze maand nog.

Als Afro, de protagonist uit het voorgaande deel, kon je vijanden flink in stukken hakken en het aankomende deel begint waar deel één eindigde. In dit deel zul je niet als Afro spelen, maar als Jino, een goede vriend van Afro die opmerkelijk genoeg met een berenhoofd op het slachtveld rondloopt. Afgezien van dat is hij natuurlijk zijn vijanden de baas en maakt hij er korte metten mee.

Wij als PlayStation consumenten krijgen deze trilogie als eerste aangeboden. Zo hebben wij de luxe om de gehele trilogie direct met 20% korting aan te schaffen. En mocht je PlayStation Plus lid zijn, dan krijg je 30% korting op de bundel. Hierboven nog een trailer die een goede indruk geeft wat het eerste hoofdstuk allemaal te bieden heeft en tevens is voorzien van aansluitende hip-hop.

Boxshot Afro Samurai 2: Revenge of Kuma

Afro Samurai 2: Revenge of Kuma

Releasedatum:
22-09-2015
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Namco Bandai
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    466 XP
    Blasphever's avatar

    Deel 1 was toch niet echt goed?!? Leek mij altijd wel interessant, maar het is er nooit van gekomen…

  2.    282 XP
    The Chosen One's avatar

    Toffe comic, coole Anime…..Helaas matige game..

Afro Samurai 2 is zo slecht dat de ontwikkelaar drastische stappen onderneemt
Vervolg op Afro Samurai aangekondigd door middel van eerste trailer