http://www.psx-sense.nl/images/file/img_55f2bc3e543b5.jpg

Dit jaar hebben we tot dusver weer het plezier gehad om op PSX-Sense jullie te bedienen met het laatste PlayStation nieuws. Daar bleef het niet bij, want we hebben tevens verslag gedaan vanuit Los Angeles tijdens de E3 alsook Keulen tijdens de Gamescom. Verder hebben we weer een hoop games mogen reviewen, website-verbeteringen mogen lanceren, een vernieuwde iPhone app uitgebracht en nog veel meer. Het is voor ons daarbij natuurlijk belangrijk om te weten wat in de smaak is gevallen en wat niet. Daarom hebben we een enquête voor al onze bezoekers in elkaar gezet.

Hieronder kun je de enquête invullen en als bedankje voor de moeite mogen we dankzij verschillende uitgevers wat leuke prijzen weggeven. Bethesda stuurt ons binnenkort een doos met allerlei The Elder Scrolls Online goodies, Sony stuurt ons een pakket met zoal shirts en hoodies van verschillende games. En van Activision mogen we het nog te verschijnen Guitar Hero Live inclusief gitaar (ter waarde van €100.-) weggeven.

UPDATE: Inmiddels zijn er nog wat dozen met prijzen gearriveerd en we hadden beloofd dat we deze pagina zouden updaten zodra het binnen was gekomen. Bij dezen een update betreffende de prijzen, waarbij we van Sony een aantal The Last of Us truien mogen weggeven tezamen met een Gran Turismo 6 T-shirt.

Bethesda pakt helemaal flink uit met enorm veel goodies. Denk aan Wolfenstein: The New Order T-shirts, The Elder Scrolls Online T-shirts, keycords, buttons, soundtracks, landkaarten en zelfs een aantal keer een heuse steelcase editie van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (inclusief game).

Kortom, ons prijzenpakket is flink uitgebreid en door je e-mailadres achter te laten bij het invullen van de enquête maak je automatisch kans op een pakketje met leuke goodies. De enquête nog niet ingevuld? Doe dit zeker even, hoe meer mensen deelnemen, hoe meer inzicht we op jullie als community krijgen.

Om kans te maken op deze prijzen dien je als eerste even je e-mailadres in te vullen. Geen interesse in de prijzen, maar je wilt ons wel helpen? Dan kan je het natuurlijk ook invullen zonder je e-mailadres achter te laten. Het invullen van de enquete duurt ongeveer een minuut of vijf.