Geen plannen voor DLC Battlefield 1943

Een tijdje terug werden we getrakteerd op een nostalgische titel in de PS Store. Battlefield 1943 was gebaseerd op het populaire Battlefield 1942 en liet zien aan de menigte hoe een Battlefield game was die op de Frostbite enige loopt. De game werd een groot succes en veel gamers wachten tot op de dag van vandaag op DLC voor de game. Voor deze mensen hebben we nu helaas triest nieuws.

DICE producer Gordon Van Dyke heeft in een interview met Joystiq laten weten dat er geen DLC zal komen voor Battlefield 1943. Wel heeft het succes van de game de ogen geopend van de ontwikkelaars en komen er wellicht meer van dit soort titels uit. Deze hoeven echter niet op Battlefield 1942 gebaseerd te zijn.

“There’s no plans. There’s no plans for DLC.”

The success of [1943] has given it an existence within our lineup, in our thoughts. You could possibly see another type of 1943 in the future. But it doesn’t mean it’s going to be based on 1942. Seriously, all options are open. We haven’t closed our mind off to anything and we haven’t locked down that we’ll do anything specific.”

5 reacties

 1.    219 XP
  basvandelouw's avatar

  ze kunnen beter dlc maken voor bad company 2. Ik speel nooit meer battlefield 1943

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  @basvandelouw: Ja ik ook niet meer, en als het zou komen is het veelte laat, koop ik het toch niet.

 3.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  jammer.

 4.    1402 XP
  Selec1's avatar

  Ze hadden veel eerder met DLC moeten komen.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  als ze dat eerder hadden gedaan konden ze er nog een leuk centje aan verdienen dek ik