Geen co-op in de toekomst van Just Cause 2

Sinds een korte tijd kunnen we aan de slag met de grote open wereld van Just Cause 2. In deze game is de grappling hook de grootste troef. Zo kun je jezelf naar auto’s trekken, vijanden ophangen aan voorwerpen en je voorttrekken als je zweeft in je parachute. Dat zijn maar een aantal voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is in deze game met de grappling hook. Een echte fun game dus. Een minpunt aan de titel vonden veel fans dat er geen online modus in zat. Stiekem was er hoop dat die later zou worden toegevoegd.

Aan die droom komt nu een einde. Magnus Nedfors, de game director van Just Cause 2, heeft namelijk bekend gemaakt dat er geen co-op modus zal komen voor Just Cause 2. De game was vanaf het begin af aan al bedoeld als een singleplayer ervaring en ontwikkelaar Avalanche wil zich houden aan dit doel. Het sluit echter niet buiten dat toekomstige delen geen online modus zullen krijgen. Er zal binnenkort wel DLC komen voor Just Cause 2, maar wat de inhoud zal zijn is nog niet bekend.

“There is no current plan for DLC allowing co-op gameplay. I’m sorry. We opted from the beginning to make a single-player game. Adding multiplayer would have meant limits on what we could achieve.

5 reacties

 1.    542 XP
  niels's avatar

  jammer.. wel een enorm vet spel!

 2.    219 XP
  wimb00's avatar

  jammer maar alsnog is het freakin leuk

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Leuk genoeg toch, zou wel vet zijn geweest als je samen mayhem kon maken 😛

 4.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  MAAKT NIET UIT.!!! was toch niet meer van plan om deze game te gaan kopen…ook al kost hij nu al 40 euro.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  maybe een ideetje voor een deeltje 3