http://www.psx-sense.nl/images/file/img_55f82d59a4f3b.jpg

Geen micro-transacties en betaalde downloadbare content voor een game van EA Games, een headline die we niet elke dag lezen. Ghost Games heeft nieuwe details vrijgegeven over Need for Speed die duidelijk maken dat de game geen ondersteuning gaat bieden voor micro-transacties. Dit is vaak alleen maar goed nieuws, want van micro-transacties is nog nooit een gamer blij geworden. Wat wel opvallend is, is dat men ook geen betaalde downloadbare content uit gaat brengen.

In plaats van betaalde downloadbare content kiest men er namelijk voor om gratis updates uit te brengen met additionele content. Details over deze content hebben we nog niet, maar opvallend is het zeker, vooral omdat we ons dan afvragen wat dan het verdienmodel na de release van de game gaat worden.

Verder heeft men aangegeven dat de map twee keer groter zal zijn dan die van Need for Speed: Rivals en dat de game op 30fps gaat lopen op zowel de PS4 als de Xbox One. Als speler heb je de mogelijkheid 5 auto’s tegelijkertijd te bezitten, wil je een nieuwe? Dan zul je de oude moeten verkopen, elke auto kun je helemaal customizen.

Helaas is er geen ondersteuning voor split-screen en ondersteuning voor losse stuurtjes wordt momenteel onderzocht, aldus Ghost Games.

Ook nieuwsgierig naar Need for Speed op de PS4? Schrijf je dan in voor de gesloten beta om de game alvast uit te proberen.