Season Pass details Assassin’s Creed: Syndicate bekendgemaakt


Gisterenochtend kondigde Ubisoft Jack the Ripper DLC voor Assassin’s Creed: Syndicate aan. Hierbij gaven ze aan dat deze content deel uit zal maken van de Season Pass. Via persbericht heeft Ubisoft nu de gehele Season Pass uit de doeken gedaan, zie de details hieronder.

 • The Last Maharaja mission pack – Sluit je aan bij Duleep Singh in zijn poging om zijn geboorterecht als de Maharadja op te eisen in tien nieuwe missies.
 • De exclusieve missie ‘A Long Night’ – Help Jacob om een bedreigd bendelid op te sporen en terug te brengen naar zijn schuilplaats in een snelle, wilde en gevaarlijke rit.
 • Gameplay pack ‘Streets of London’ – Krijg toegang tot meer dan één uur extra gameplay aan nieuwe missies en krijg extra wapens, gear en outfits.
 • Extra uitrusting & wapens – Geef jouw arsenaal een stoomaangedreven twist met het ‘Steampunk Pack’ en dompel jezelf onder in de meest beroemde verhalen van het Victoriaanse tijdperk met het ‘Victorian Legends Pack’.
 • Exclusieve XP boost – Alle Season Pass- bezitters ontvangen een exclusieve permanente XP boost.

Hieronder nog een omschrijving van de Jack the Ripper uitbreiding voor de game.

“Gedurende ‘the Autumn of Terror’ in Whitechapel 1888, terroriseert een moordenaar de straten van Londen, slachtoffers laat hij achter met heftige verminkingen en hij zorgt voor grote paniek. Zijn beloning? Wereldwijde media-aandacht. Als Inspector Frederick Abberline van Scotland Yard open je de jacht op Jack the Ripper. Maak je klaar voor een dodelijk kat-en-muisspel met de beruchte seriemoordenaar.”

Boxshot Assassin's Creed: Syndicate

Assassin's Creed: Syndicate

Releasedatum:
23-10-2015
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1. Anoniem -   
  84.241.194..xxx's avatar

  Ik las dat jack the ripper dlc pas in december zou verschijnen

 2.    127 XP
  CoeXisT's avatar

  Ik denk niet dat veel mensen nog in een AC Season Pass trappen…

 3.    1118 XP
  Actie94's avatar

  @CoeXisT: Misschien krijgen we weer een gratis game ;D

 4.    127 XP
  CoeXisT's avatar

  @Actie94:

  Ach ja, gratis Far Cry 4 was een mooi gebaar.
  Al heb ik lieverd een goed werkend product.