FIFA 16’s Ultimate Team keert terug met een app, betere beveiliging en economische structuur

De Pro Evolution Soccer 2016 fans kunnen morgen hun borst al nat maken voor een nieuw seizoen op de groene voetbalvelden, maar de FIFA 16 spelers moeten nog heel eventjes wachten. Gelukkig worden we nog zoet gehouden met nieuwe video’s en ook deze valt in die categorie. Ultimate Team keert uiteraard terug en Chukwuma Mora, community manager van EA Sports, legt je in detail uit wat de drie speerpunten van de editie van dit jaar zijn.

Net zoals vorig jaar komt er weer een app uit, zodat je te allen tijde je op de transfermarkt kunt begeven. Voor de geregistreerde FIFA 15 spelers is er ook een early access regeling. Daarnaast is het economische systeem ook aangepast, de beginbedragen van je favoriete spelers zijn gevarieerder en sluiten meer aan op de daadwerkelijke markt. Tot slot is ook de beveiliging extra aangescherpt, zodat het spel echt ‘van de spelers’ blijft. Voor de alle ins en outs, hierboven de trailer.

Boxshot FIFA 16

FIFA 16

Releasedatum:
24-09-2015
Genre:
Sport
Uitgever:
EA Games
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    2110 XP
  klupido's avatar

  Ben benieuwd ! Mijn verwachting is dat de markt gewoon weer kapot word gemaakt !

 2.    724 XP
  J-NL-B's avatar

  @klupido: indd, ze maken het er ook zelf naar. Het is haast onmogelijk om spelers als Ronaldo/Messi/ Suarez/ Bale/ Neymar/Hazard in je team te krijgen, omdat veel gamers daar toch graag mee willen spelen is het verleidelijk om coins te kopen. Id paketten zit ook nooit zo een speler.

  Snap ook wel dat de pakketten een melk koe zijn voor EA en het voor veel gamers weer verleidelijk is om pakketten te kopen met de hoop dat er zo een speler in zit.

 3. Anoniem -   
  84.241.194..xxx's avatar

  Als je inderdaad maar n paar pakketjes opent zul je zeker niets krijgen. Ik krijg ieder jaar n Bale neymar Suárez uit mn pakketjes. Dat je geen Ronaldo of Messi krijgt is toch niet zo raar als dat de beste spelers zijn. Als het je zo diep zit gewoon seizoenen doen jongens.

Budget Zondag – Games – 10 juli
Bekijk nu de mooiste goals op FIFA 16 in één video
Elfde deal in de 12 Deals of Christmas actie geeft korting op FIFA 16
Nieuwe update beschikbaar voor FIFA 16, bekijk hier de changelog