http://playsense.nl/images/file/img_55f954943b112.jpg

De BBC heeft gisteren de documentaire rondom GTA vertoond, deze docu-drama werd gespeeld door onder andere Daniel Radcliffe. De docu valt echter niet echt in goede aarde bij Rockstar. Rockstar was niet onder de indruk van de documentaire en men liet zich op Twitter op zijn zachtst gezegd niet al te vriendelijk uit.

Rockstar tweette de vraag ‘What exactly is this random, made up bollocks?’ naar de BBC, oftewel wat is in vredesnaam deze verzonnen, uit de duim gezogen onzin?

http://playsense.nl/images/file/img_55f955588c244.jpg

Dat Rockstar niet blij was met de komst van de documentaire bleek al eerder, in mei stuurde men al een aangifte de deur uit dat de documentaire een negatief licht op Rockstar zou schijnen. Men gaf hier destijds het volgende over vrij:

“While holders of the trademarks referenced in the film title and its promotion, Rockstar Games has had no involvement with this project. Our goal is to ensure that our trademarks are not misused… It is our obligation to protect our intellectual property and unfortunately in this case litigation was necessary.”

De documentaire staat inmiddels al op BBC iPlayer en kun je hier bekijken. UK proxy, VPN, DNS etc. vereist voor diegene hier in de Benelux.