The Last Guardian is aanwezig op de TGS, maar niet zoals je verwacht

Eind vorige week verscheen het bericht dat The Last Guardian een Tokyo Game Show teaser had gekregen. Zou de game dan na een heraankondiging op de E3 ook aanwezig zijn op de beurs in Japan? Ja en nee, want het is nu duidelijk in welke vorm de game aanwezig is.

Men heeft namelijk een soort van interactieve wand geplaatst waarop Trico, het beest, getoond wordt. Iedereen die voorbij loopt kan dan enige interactie met Trico uitvoeren, wat er op zich best wel leuk uit ziet. De bovenstaande video van Eurogamer laat deze wand in actie zien.

Het is overigens wel jammer dat de game zelf niet aanwezig is en we achten de kans klein dat deze vertoont gaat worden op de Paris Games Week, dus wellicht dat we op de E3 van 2016 pas meer gaan horen.

Boxshot The Last Guardian

The Last Guardian

Releasedatum:
07-12-2016
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    3767 XP
    jimke1's avatar

    dit is heel knap gedaan deze game zou ik graag met de psVR willen spelen

  2. Anoniem -   
    178.85.151.xxx's avatar

    Ongetwijfeld meer op de Playstation Experience. Dat moet toch wel de afsluitingsfuif dit jaar worden van Sony…..Rime, WILD, Horizon, UC4, Ratchet&Clank, nieuwe Quantic Dreams, Sucker Punch, God of War 1e beelden, Gran Turismo introductie……eindigend met de aankondiging dat men weer de rechten terug heeft van Crash Bandicoot. Everybody happy

The Last Guardian VR ontvangt nieuwe PS4 Pro screenshots
Sony kondigt gratis The Last Guardian VR-ervaring aan
The Last Guardian krijgt prijsverlaging
The Last Guardian ontvangt update 1.03