Jouw mening: Koop jij PES 2016 of wacht je op FIFA 16? – Aangezien het weer zondag is, hebben we een nieuwe Jouw mening voor je en die gaat dit keer over de nieuwe PES en over de nieuwe FIFA. Een meer geschikt moment om het nog eens over deze twee voetbalgames te hebben is er eigenlijk niet, want PES 2016 is inmiddels al verschenen en nu is het alleen nog afwachten totdat FIFA 16 ook in de winkels ligt. Officieel zal FIFA 16 komende donderdag gaan verschijnen en waar wij benieuwd naar zijn, is voor welke voetbalgame jij nu gaat kiezen. De stelling luidt deze keer dan ook: ‘Koop je PES 2016 of wacht je op FIFA 16’?

PES 2016 is inmiddels al verschenen en die game heeft hier op PSX-Sense een prima cijfer in de wacht weten te slepen. FIFA 16 daarentegen verschijnt pas komende week en een definitief oordeel over die game bewaren we dan ook totdat we hier de review publiceren. Van die game is er inmiddels wel een demo verschenen die je kunt spelen en daardoor heb je wellicht al een bepaalde mening kunnen vormen over die game.

Ben jij helemaal weggeblazen door de demo van FIFA 16 en blijf je wachten totdat die game uitkomt? Of heb je ervoor gekozen om dit jaar voor PES 2016 te gaan en FIFA 16 links te laten liggen? Wat echter ook een mogelijkheid is, is dat je dit jaar zowel PES 2016 als FIFA 16 koopt en dat je ze gewoon lekker allebei speelt. Of is er een bepaalde modus in één van de twee games waardoor je die game dit jaar uitkiest om te gaan spelen?

Je merkt het al: dit is geen onderwerp waar we gepeperde argumenten bij droppen. Vanaf hier laten we het woord helemaal aan jou en we zijn dan ook erg benieuwd naar je mening over dit onderwerp. Drop dus vooral je reactie onder dit artikel en laat ons weten waarom jij wel voor de ene voetbalgame gaat en niet voor de ander. Of als je van plan bent om beide games in huis te halen (of juist geen van beiden), dan willen we dat natuurlijk ook graag weten.

Gezien het enigszins beladen onderwerp willen we de nadruk leggen op de huisregels, dus blijf netjes en respecteer elkaar, dan maken we er weer een gezellig discussie van!