Nieuwe DLC voor Rocket League aangekondigd, ook weer gratis content onderweg

Via het PlayStation Blog heeft Psyonix, de studio achter Rocket League, een nieuw DLC pakket aangekondigd voor de enorm populaire game. De volgende uitbreiding heet ‘Revenge of the Battle-Cars’ en zal binnen enkele weken uitkomen. Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend. Wel werd de bovenstaande trailer vrijgegeven.

De Revenge of the Battle-Cars DLC is een soort eerbetoon aan Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars, de voorloper van Rocket League. Met deze DLC krijg je twee klassieke auto’s uit SARPBC, een hoop nieuwe items om je voertuig volledig mee te personaliseren en vijf nieuwe trophies. De DLC heeft een prijskaartje van €3,99.

Net als rond de lancering van de eerste betaalde uitbreiding van Rocket League, zal er deze keer ook weer gratis content voor iedereen verschijnen door middel van een update, die ook binnenkort te downloaden is. Ditmaal gaat het niet om een geheel nieuw stadion, maar om varianten van twee bestaande stadions: Urban Station (Night) en Utopia Coliseum (Dusk). Ook zal de update onder andere nieuwe muziek, vlaggen voor op je auto en de nodige algemene aanpassingen met zich mee brengen.

Als laatste liet Psyonix nog weten dat dit voorlopig de laatste keer is dat er ‘reguliere’ stadions worden toegevoegd aan de game. De arena’s die hierna zullen verschijnen hebben meer ongebruikelijke lay-outs en settings. De studio zal dit later verder gaan toelichten.

Boxshot Rocket League

Rocket League

Releasedatum:
07-07-2015
Genre:
Racen
Uitgever:
Psyonix
Ontwikkelaar:
Rocket League ontvangt nog meer Fast & Furious downloadbare content
Gepubliceerd op 5 okt, 2017 om 14:41
Herfst update Rocket League nu te downloaden
Gepubliceerd op 29 sep, 2017 om 11:14
Transparante doelen voor Rocket League in volgende update
Gepubliceerd op 23 aug, 2017 om 16:39
Update 1.36 voor Rocket League lost diverse bugs en andere issues op
Gepubliceerd op 14 jul, 2017 om 12:12
 1.    1738 XP
  NL-3rR0r-NL's avatar

  Oktober is het zo 😀

 2.    2260 XP
  20style [20]'s avatar

  Van twee *bestandde stadions: Urban Station (Night) .. bestaande bedoelen jullie toch, klein foutje denk ik vandaag terug weer rocket leauge gespeeld en is echt nog goed

 3. crew Redacteur -    2154 XP
  aarjen116's avatar

  @20style [20]: Uiteraard, heb het gefixt.