Hierboven kan je nogmaals de aankondigingstrailer bekijken van de PS4 versie van World of Tanks. Deze multiplayergame, waarin je met dertig spelers in enorme tanks kan vechten, is al langer speelbaar op de PC en Xbox consoles.

Vorige week werd echter bekend dat hier binnenkort verandering in gaat komen en dat World of Tanks dus ook naar de PS4 zal komen. Als aanvulling op dit nieuws kunnen we je nu melden dat ook bekend is geworden op welke resolutie World of Tanks voor de PS4 zal draaien.

Marketing Product Manager, Max Chuvalov, heeft namelijk tijdens de Tokyo Game Show aan DualShockers laten weten dat de PS4 versie zal draaien op een resolutie van 1080p met daarbij 60 fps. Daarmee zal deze versie er volgens Chuvalov zelfs een stuk beter uitzien dan op de gemiddelde PC.

World of Tanks voor de PC werd destijds namelijk zo ontwikkeld dat ook mensen met een PC met middelmatige specs de game goed konden draaien. Verder zal de PS4 versie van World of Tanks alle maps, voertuigen en omgevingen bevatten. Tevens zul je naast overdag ook ’s nachts en onder verschillende weersomstandigheden gevechten met elkaar aan kunnen gaan.

Als kers op de taart zal de PS4 versie onder andere Share Play en Remote-play op de PS Vita ondersteunen én deze versie bevat tevens twee nieuwe, exclusieve maps. Binnenkort start er nog een beta waarvoor je je hier kan opgeven.