Show ons je creaties met de Rockstar Editor in Grand Theft Auto V

http://cdn.psx-sense.nl/wp-content/uploads/2014/11/1015-1920.jpg

Onlangs is de Grand Theft Auto V patch gelanceerd die niet alleen de Freemode Events wist toe te voegen, maar ook de gewilde Rockstar Editor. Met de Rockstar Editor kun je waanzinnige montages maken met behulp van de af en toe geweldige scènes in GTA V, wat leuke creaties kan opleveren.

Wij vonden het wel leuk om binnenkort een paar montages van PSX-Sense leden in het zonnetje te zetten. Menigeen is ongetwijfeld dit weekend aan de slag geweest met de Rockstar Editor en mogelijk zijn de eerste montages van jullie al geüpload. Mocht je nog niets gemaakt hebben, dan hebben wij wel een aantal ideeën voor je!

Zo lijkt het ons leuk als iemand de ‘Drank & Drugs’ muziekclip weet na te maken van Lil Kleine en Ronnieflex. Deze clip zal ongetwijfeld tot zijn recht komen in GTA V. Verder lijkt het ons ook leuk bekende intro’s van TV-series nagemaakt te zien in GTA V, maar uiteraard mag je zelf ook met een tof idee komen.

Lukt het jou een leuke montage te maken? Stuur deze dan naar ons op via [email protected] en wie weet zie je jouw montage wel binnenkort op PSX-Sense. We zorgen dan ook, als het een mooie montage is, dat deze naar Rockstar zal worden gestuurd.

Boxshot Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Releasedatum:
17-09-2013
Genre:
Actie
Uitgever:
Rockstar
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1. Anoniem -   
  188.207.8.xxx's avatar

  Leuke actie. Zijn er ook al toffe creaties gemaakt door de psx redactie? Waar zijn die te bekijken?

 2.    13 XP
  Wesley1910's avatar

  Ben momenteel wel bezig met iets maar dat is nog best moeilijk..

 3.    961 XP
  Stukje-Appel's avatar

  Hmm, ben toevallig net bezig met het uitproberen van Rockstar Editor. Als mijn (amateuristische) creatie klaar is kan ik hem wel opsturen. Rockstar Editor is overigens vrij lastig te gebruiken.

  Groetjes Stukje-Appel.

Zoveel aanbiedingen zagen we nog niet eerder in GTA Online
GTA Online weer voorzien van nieuwe wekelijkse update
Wekelijkse GTA Online update brengt nieuwe Premium Deluxe Repo Work en bonussen met zich mee
Deze week weer kortingen en een log-in bonus voor GTA Online