Capcom zet met Street Fighter V dit keer geen DLC op de disc

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56013b23621f8.jpg

Er was een hoop frustratie toen bleek dat Street Fighter X Tekken downloadbare content op de disc had staan. Dat betekent namelijk simpelweg dat de downloadbare content allang klaar was en op de disc gezet kon worden, maar om extra geld te verdienen kon je een ‘unlockable’ kopen in de PlayStation Store. Dit soort praktijken worden door gamers natuurlijk niet gewaardeerd. In principe ga je er vanuit dat wanneer je een disc koopt, dat alles wat erop staat ook toegankelijk is, zonder bijbetaling.

GameRevolution was dan ook heel direct richting Capcom’s Street Fighter V producer Matt Dahlgren en vroeg of er downloadbare content op de disc zal staan. Hier kon men heel kort over zijn, dit gaat absoluut niet gebeuren. Je kan natuurlijk niet weten of er al downloadbare content klaar is die later alsnog verschijnt in de PS-Store, maar het niet op de disc zetten ervan geeft toch een beetje zekerheid dat je niet genaaid wordt.

Boxshot Street Fighter V

Street Fighter V

Releasedatum:
16-02-2016
Genre:
Vechten
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    336 XP
    SanderlaGrande's avatar

    Was het niet dat alle dlc gratis zou zijn te unlocken?

  2.    4300 XP
    Peter01's avatar

    ik heb liever dlc op de disc dan dat ze klassieke characters die er bijna altijd bij zijn gewoon uitlaten, om die dan als dlc uit te brengen. zoals in mortal kombat