Wasteland 2 ontvangt releasedatum, zie nieuwe beelden hier

Degene die een traantje lieten om de aankondiging dat XCOM 2 niet naar consoles zou komen (of nog niet?), kunnen hun geluk niet op in oktober. Wasteland 2 heeft namelijk wel wat weg van XCOM met een vleugje Fallout (de oude) en deze game komt volgende maand naar de PS4. De officiële releasedatum valt op de 16e van de maand – iets langer dan een jaar na de release van de PC versie.

In de trailer hierboven krijgen we inzicht op het verhaal en zien we wat van de gameplay. Voor meer informatie over de game, check je deze link.

Boxshot Wasteland 2

Wasteland 2

Releasedatum:
16-10-2015
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Koch Media
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    4300 XP
  Peter01's avatar

  eigenlijk heeft fallout iets weg van wasteland. fallout is de spirituele opvolger van wasteland. maar ik heb deze game gespeeld en ik moet zeggen dat ie episch is.
  is er trouwens al iets over de prijs bekend ? want om er nou 60 euro voor neer te leggen vind ik wel een beetje ver gaan.

 2. crew Redacteur -    2300 XP
  Sensu's avatar

  @Peter01: De adviesprijs is €39,98. 🙂

 3.    4300 XP
  Peter01's avatar

  @Sensu: voor een game die ik voor meer dan de helf al gespeeld heb ? ik wacht wel. maar toch bedankt

 4. Anoniem -   
  213.126.75..xxx's avatar

  Degene die de stille hoop hebben op een XCOM2 console port die kunnen beter de realiteit aanschouwen. Dit gaat nooit gebeuren. Firaxis is een PC elite clubje. De persoon hiervoor het meest verantwoordelijk is Garth DeAngelis, de ultra PC elitist.

  Als ze alleen al aangeven dat ze tijdens brainstorm sessies zelfs niet eens aan de console gamers denken, dan hoef je het al niet eens te verwachten.

  Kijk je naar het 2K forum, dan kan je zien dat er enkel is geluisterd naar de wensen van de PC gamers. Over de verkoopcijfers word veel gespeculeerd. Maar over het algemeen kunnen we aannemen dat Enemy Unknown voor grofweg 25% X360, 25% PS4 en 50% PC werd verkocht. Totaal zo’n 2 miljoen exemplaren (mobiele apparaturen uitgezonderd) Het is echter waar dat de cijfers van de uitbreidng, XCOM:Enemy Wityhin behoorlijk tegenvielen op de consoles. Maar dit was natuurlijk te verwachten. Het werd als compleet spel verkocht op consoles á 60€ en als uitbreiding aangeboden voor de PC tegen een veel lagere prijs, ca. 25€!!

  Je moet XCOM 2 ook zien als een soort cadeautje van Firaxis aan de mod communtiy. Alles wat ik tot nu toe heb gezien, zijn echt alleen de wensen van de PC gamers op het 2K forum. Console gamers kunnen dit spel ook beter ontwijken en veel elementen van XCOM:EU zullen er niet meer zijn.

  Wat Wasteland betreft… Ik heb het niet gespeeld maar ik vind de graphics er niet uit zien, het camerwerk saai en ik ben bang dat er ook weinig spanning in gecreerd is. XCOM gaat veel dynamischer te werk en dat maakte het toch een beetje speciaal.

Review: Wasteland 2: Director’s Cut
Launch trailer voor Wasteland 2: Director’s Cut is gearriveerd
Wasteland 2: The Director’s Cut komt in oktober naar de PlayStation 4