Call of Duty fans zonder PlayStation 4 opgelet! Of misschien ook wel de mensen die hiervoor hun originele PlayStation 4 willen verkopen. Sony heeft namelijk een speciale Call of Duty: Black Ops III PlayStation 4 bundel aangekondigd, die maar in beperkte oplage beschikbaar zal zijn. Deze bundel zal een speciale PlayStation 4 console met 1TB harddisk bevatten, een speciale controller en de game, inclusief de compleet herziene versie van de map NUK3TOWN.

Zoals de bovenstaande foto laat zien is deze uitgave compleet in oranje en Jet black, ja niet zomaar zwart, vormgegeven. De drie emblemen op de voorkant hebben ook alle drie hun eigen betekenis. De SOG Skull staat symbool voor de campagne, het Winslow Accord symbool is afgeleid van een multiplayer factie en ‘The Mark’ staat, zoals je misschien al kon raden, voor zombies. Ook de power en eject button zijn uiteraard oranje.

Sinds de E3 2015 is het duidelijk dat Call of Duty in kamp Sony vertoefd, ook de DLC die gaat verschijnen voor de game komt 30 dagen eerder uit op de PlayStation. Verder zal het met firmware 3.00 mogelijk zijn om direct de tofste video’s van je online geweldplegingen up te loaden naar Twitter. Tot slot kunnen we daar nog aan toevoegen dat de controller ook los verkocht zal worden en dat er een bundel uitkomt met een normale PlayStation 4. Het moge duidelijk zijn: voor de Call of Duty fans is de PlayStation 4 dit jaar the place to be.