http://www.psx-sense.nl/images/file/img_560289e661d6f.jpg

De actrice die de stem van Anya in Wolfenstein: The New Order heeft ingesproken heeft per ongeluk in een interview iets laten vallen over een mogelijk tweede deel. De Poolse actrice pakte dit niet al te tactisch aan, ze meldde namelijk dat ze werkt aan een vervolg op een videogame waar ze ook eerder aan mee heeft gewerkt. Het ding is alleen dat Wolfenstein: The New Order de enige videogame is waar ze ooit aan mee heeft gewerkt, die rekensom is dus snel gemaakt.

Volgens de actrice duurt het nog wel even voor we het tweede deel in de winkels zien, namelijk nu nog zo’n twee jaar. Vermoedelijk komt de titel dus uit in 2017, rond het najaar. Een officiële bevestiging van Bethesda moet nog komen en ook is de naam van de sequel nog niet bekend, dat is dus nog even afwachten.

Verder vertelde de jonge vrouw dat ze als kind vroege delen van de franchise, waar ze nu aan werkt, al speelde en dat ze vooral van het moment genoot wanneer ze Hitler kon neerschieten.

TVN: Apart from the movie, on set of which we are now, are there any professional challenges waiting ahead of you?

Alicja: Yes, I’m still working on a computer game; I already did the first part, now we’re working on the second one, and it will take roughly two years.

TVN: You’re obviously doing it in the US?

Alicja: Yes, we’re doing it in the US.