The Witness zal ruim zeshonderd puzzels bevatten

Hierboven kan je nogmaals de bijzondere trailer van The Witness bekijken die recent is vrijgegeven. The Witness zal niet alleen qua stijl een bijzondere ervaring gaan opleveren, het spel zal met zijn ruim 600 puzzels ook nog behoorlijk pittig worden.

Die puzzels hoef je overigens niet allemaal te voltooien om de game uit te kunnen spelen, maar wel zul je bij sommige puzzels behoorlijk diep moeten gaan om ze uiteindelijk op te kunnen lossen.

De ontwikkelaar van de game, Jonathan Blow, heeft via het PlayStation Blog laten weten dat er minstens één puzzel zal zijn die waarschijnlijk slechts 1% van de spelers zal kunnen oplossen.

Volgens Blow zal het spelers gemiddeld honderd uur kosten om alle puzzels op te lossen en de 100% te bereiken. Dat belooft straks dus een flinke opgave te worden. The Witness verschijnt op 26 januari 2016 eerst exclusief voor de PlayStation 4.

Boxshot The Witness

The Witness

Releasedatum:
26-01-2016
Genre:
Puzzel
Uitgever:
Thekla, Inc.
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    2880 XP
  PBJ85's avatar

  hopelijk is er GEEN trophy voor een 100% laat staan de platina…
  als je 600 puzzels hebt en er 1 die zo moeilijk schijnt te zijn bekruipt mij een klein onderbuik gevoel van pure PR… maar we zullen zien… degame lijkt me leuk voor tussen door… beetje myst in cartoon style

 2.    844 XP
  rolf77's avatar

  Lijkt me uitdagend!

 3. Anoniem -   
  92.69.233..xxx's avatar

  Die game heeft echt een mooie stijl. Ben benieuwd

The Witness krijgt mogelijk een fysieke uitgave
PS4 Pro update voor The Witness is uitgebracht
The Witness zal ook HDR en PS4 Pro ondersteuning krijgen
Nieuwe The Witness patch moet motion sickness problemen oplossen