Farming Simulator 15 krijgt eind oktober een uitbreiding

Eind oktober kunnen de klompen weer aan en de tractors uit de stalling, want dan verschijnt de eerste grote uitbreiding voor Farming Simulator 15. Met GOLD, zoals de uitbreiding heet, kun je een omgeving die gebaseerd is op Oost-Europa gaan omploegen.

De expansie voegt ook een twintigtal nieuwe voertuigen en gereedschappen toe die gereproduceerd zijn op basis van echte merken, zoals Zetor, Rostselmash, Tatra, Kverneland en Farmtech. Het totale aantal voertuigen en gereedschappen komt daarmee zo op 160.

De uitbreiding verschijnt om precies te zijn op 29 oktober. Benieuwd naar wat we van het origineel vonden? Lees hier onze review.

Boxshot Farming Simulator 15

Farming Simulator 15

Releasedatum:
19-05-2015
Genre:
Simulatie
Uitgever:
Koch Media
Ontwikkelaar:

7 reacties

 1.    2123 XP
  Mrduckie88's avatar

  Oke…

  Ik als gamer, voornamelijk fan van games als fifa, wwe, call of duty, Gta, project cars, driveclub etc. Was wereld vreemd in de sim wereld, maar dit spel was best verslavend. Misschien door gebrek aan beters. Maar ook was het best leuk.

  Eerlijkheid gebied me te zeggen dar ik lichtelijk heb lopen “cheaten” door met een bosbouw machine veel bomen heb lopen kappen, wat onwijs veel geld opleverde, maar daardoor kon ik t beste van t beste materiaal kopen, en kon ik aan de koeien, schapen beginnen, het onderhouden van kassen, zelfs heuze windmolen(s) en zonnepanelen plaatsen.

  Ik vond het echt een leuk spelletje, heb er 70 uur in zitten, en de laatste tijd speelde ik het niet veel meer, dus erg blij met een update!

 2.    86 XP
  WorkingTitle's avatar

  Alle haters op dit spel. Geef het een kans. Dit is voor mij persoonlijk gewoon echt GOTY materiaal. Allereerst ziet het er echt geweldig uit. De graphics zijn subliem en de gameplay voor een sim is uitmuntend. Daarnaast lijken de voertuigen als twee druppels water en het is totaal niet repetitief. Het kappen van bomen bijvoorbeeld, elke boom is anders.. Deze game krijgt veel te weinig credits… nee even serieus, er is schijnbaar markt voor en dat blijft me verbazen 🙂

 3.    2123 XP
  Mrduckie88's avatar

  @WorkingTitle: dat jij er dan tijd insteekt om en reactie te plaatsen, dat schept mijn verbazing dan weer. Gelukkig leven we in een vrij land waarbij we een mening mogen hebben. 😉 fijne dag verder

 4. Anoniem -   
  24.132.246..xxx's avatar

  Ik hoop op een aantal lambo trekkers en dit keer wel met vleugeltjes…

 5.    3963 XP
  20style [20]'s avatar

  @Mrduckie88: haha helemaal met je eens… ik had em gwn gekocht omdat ik geen games meer had om te spelen alles was al uitgespeeld … Dus probeerde ik farm sim… en de eerste 2 weken was het idd verslavend en zeker cheaten met die bomen *deed ik echt graag tree moneymaker * maarja mgs mad max en fifa hebben me weer wakker geschud maar ik heb geen spijt dat ik farm sim heb gespeeld !

 6.    3963 XP
  20style [20]'s avatar

  @WorkingTitle: ja maar wel heel veel foutjes maar echt veel foutjes ze ondersteunen die game te weinig jammer genoeg … bv als je met vrienden Online speelt .. ik help ze met de bomen af te zagen.. dan krijg je een probleem dat die boom daar nog staat en gaat niet weg en u vrienden kunnen dat niet zien .. alleen als ik een screenshot heb gemaakt. Ik noemde dit een ghost tree . . Elke keer weer af en aanmelden was irritant gwn om alles terug normaal te krijgen ..En ook die arbeiders die voor u werken man man man miserie miserie …maar voor de rest een goede game..

 7.    1796 XP
  NL-3rR0r-NL's avatar

  Leuk spel.
  Maar speel em toch liever op de pc.
  Want dan zijn er zo gods gruwelijk veel mods voor te dowbloaden! Maps, voertuigen, skins, expensions.

  Dit gaat helaas op de ps4 niet

Review: Farming Simulator 15
Farming Simulator 15 krijgt een launch trailer
Trailer geeft een kijkje in de garage van Farming Simulator 15