Nieuwste trailer van WWE 2K16 belicht de MyCareer modus

Hierboven kan je de nieuwste trailer van WWE 2K16 bekijken. Hierin staat de MyCareer modus centraal en één van de ontwikkelaars geeft een overzicht van alles dat er te beleven valt in deze modus. Afgaande op de trailer krijgen spelers veel vrijheid in het pad dat ze met hun zelfgemaakte worstelaar bewandelen.

Alles begint bij het maken van je eigen worstelaar. Wanneer je dit gedaan hebt begin je bij de ‘rookies’ van NXT en vanaf dat punt kies jij hoe je carrière er uit gaat zien. Je kan bij NXT blijven of ervoor kiezen om door te gaan naar de grootste competites, waarin je het natuurlijk opneemt tegen de beste worstelaars uit de game. Het uiteindelijke doel van MyCareer is het behalen van de Hall of Fame. Hoe je dit doet is aan jou.

De keuzevrijheid is bovendien ook terug te zien buiten de ring. Zaken als de antwoorden die je kiest tijdens interviews en het kiezen van je rivalen en teamgenoten hebben ook allemaal invloed op hoe jouw carrière verloopt.

Boxshot WWE 2K16

WWE 2K16

Releasedatum:
30-10-2015
Genre:
Vechten
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    774 XP
  Retrogamer's avatar

  I love it. Hopelijk maken ze het waar dit jaar. Perfecte heel creëren die ook nog eens tegen de Authority vecht. Vooral focussen op de NXT en tag titels.

  Al hoop ik niet dat Kevin Steen daadwerkelijk nog NXT champion is want dat is hij al een tijdje niet meer in het echt.

 2.    2123 XP
  Mrduckie88's avatar

  @Retrogamer: dit oogt
  Wel weer leuk he! Net nog ff 2k15 gedaan. Wat was die slecht he. Heb in de royal rumble 2x een randy orton uit de ring geworpen. Haha

 3.    774 XP
  Retrogamer's avatar

  @Mrduckie88:
  Ja heb ik laatst ook weer eens geprobeerd om in vorm te blijven maar ik kon niet langer spelen dan 5 minuten tot het me verveelde.

  Hoop wel dat je bijvoorbeeld eerst gebruik kan maken van the authority en ze even later als je bijvoorbeeld de titel hebt kan verraden.

 4.    2123 XP
  Mrduckie88's avatar

  @Retrogamer: jaa ik hoop vooral dat de nadruk moet liggen op het offline gedeelte. Online is leuk, maar een uitgebreide verhalenlijn , of een potje kunnen spelen tegen vrienden (zonder snel bij een tlc of tag match te eindigen) zou leuk zijn

Online servers WWE 2K16 gaan deze maand offline
WWE 2K16 ontvangt de Hall of Fame showcase DLC
WWE 2K16 ‘Future Stars DLC’ maakt de Universe modus onspeelbaar
Prijsvraag: Win een prachtig 2K Games goodiepakket