Farming Simulator 16 vanaf begin oktober verkrijgbaar voor de PS Vita


Vorig jaar verscheen Farming Simulator 14 op de PlayStation Vita, maar het nieuwste deel kwam eerder dit jaar niet uit op de handheld van Sony. Er zal dit jaar echter toch een boerderij simulator op de PS Vita uitkomen, want uitgever Focus Home Interactive heeft via een persbericht aangekondigd dat Farming Simulator 16 vanaf 6 oktober verkrijgbaar is voor de PS Vita.

In Farming Simulator 16 kan je je, zoals we van de serie gewend zijn, weer bezighouden met het verbouwen van gewassen, het houden van vee en het verhandelen van producten. En dit alles op je eigen boerderij, met een groot aanbod aan voertuigen en machines van grote merken.

Dit nieuwe deel bevat ook enkele nieuwe features. Naast koeien is het nu namelijk ook mogelijk om schapen te fokken. Bovendien zijn er nieuwe voertuigen en gereedschappen aanwezig, evenals twee nieuwe gewassen: suikerbieten en aardappelen. Tot slot krijgt Farming Simulator 16 op de PS Vita ook nog een nieuwe modus waarin je je bezighoudt met bosbouw. Hierbij maak je vanzelfsprekend gebruik van allerlei nieuwe bijbehorende machines.

Benieuwd naar Farming Simulator 16 voor de PlayStation Vita? Bekijk dan hieronder de nieuwe screenshots.

Boxshot Farming Simulator 16

Farming Simulator 16

Releasedatum:
06-10-2015
Genre:
Simulatie
Uitgever:
Focus Home Interactive
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    466 XP
    Blasphever's avatar

    Ik kan haast niet wachten… sim games zijn aaaan mij niet echt besteed en deze staat qua imago bij echt helemaal onderaan. Onverdiend, als ik het goed begrijp, maar toch…

  2. Anoniem -   
    87.208.98..xxx's avatar

    Ik twijfel en kan mijn geld maar een keer uit besteden dus ik twijfel tussen tftb of fs16 heb nog even om er over na te denken

Review: Farming Simulator 16