Nieuwe details Vanquish

Het verhaal van Vanquish zal plaats vinden in Amerika’s 51e staat genaamd ‘Providence’ waar een soort ruimte kolonie woont. Deze is gebouwd om energie van de zon op te slaan aangezien Amerika en Rusland zijn blijven vechten voor de laatste energiebronnen. Zoals te zien valt in de debut trailer heeft Rusland deze basis overgenomen en hebben ze San Francisco verwoest met als eis dat Amerika zich zonder voorwaarden gewonnen geeft. Luisteren ze niet, dan verwoesten ze New York.

Hier springt de hoofdpersoon in het plaatje. Hij was namelijk al onderweg naar ‘Providence’ om zijn nieuwe gevechtspak ‘ARS’ uit te testen, maar dat is niet zijn enige reden. Zijn mooie ‘ARS’ pak geeft hem de mogelijkheid om in een flits naar een vijand toe te springen. Hij heeft ook een geheime opdracht van de overheid gekregen, waar op dit moment nog weinig over bekend is.

Hieronder nog even de Debut Trailer. De Sega titel Vanquish staat gepland voor een Europese release aankomende winter voor onze geliefde console.

5 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Klinkt vet en ziet er vet uit, laat maar komen 😀

 2.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  Mooie trailer ^^

 3.    515 XP
  Dead-M's avatar

  Ziet er wel vet uit, en het heeft wel iets weg van Command & Conquer, maar dat kan aan mij liggen 😛

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @Dead-M: denk toch dat het dan iets meer in de halo sfeertje komt

 5.    20 XP
  black427's avatar

  ziet er mooi uit het kan zo blijffen als sega dit een exclusive game voor sony ps3 gaat maken of is dit al zo en dat is met alles hahaa