http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56094a2c185d1.jpg

Wehkamp heeft momenteel een leuke aanbieding voor diegene die zijn PlayStation Plus abonnement wil verlengen. Zo kun je voor 44 euro de 365 dagen gift voucher kopen voor PlayStation Plus, deze geeft je recht op een abonnement van 365 dagen. Nu kan het zijn dat je nog geen Wehkamp-account hebt, of wel natuurlijk, maar het is belangrijk dat je een nieuwe maakt. Een andere promotie geeft je namelijk nog eens recht op 10 euro korting, met de kortingscode ‘nieuw’, wat de prijs voor een 1 jarig PlayStation Plus abonnement op slechts 34 euro brengt.

Wil je de PlayStation Plus bestelling netjes thuis bij je afgeleverd hebben? Ook dat is mogelijk voor een klein bedrag, de verzendkosten zijn namelijk slechts 1,95 euro. Dit brengt de totale prijs op 35,95 voor een jaar lang PlayStation Plus, dat is niet gek, toch?

De levertijd is wel wat lang, namelijk 3 weken, maar dat mag de pret hopelijk niet drukken. Let wel dat dit abonnement enkel voor Nederlandse PlayStation Plus leden geldt, de Belgische bezoekers moeten we dus helaas teleurstellen. Voor Belgische leden hebben we wel een soort van goedmakertje, voor 48,99 euro kun je namelijk hier een jaarabonnement aanschaffen.

Klik hier om te bestellen.

Schermafbeelding 2015-09-28 om 16.08.56