hitman___agent_47_silhouette_by_rockerslive-d6j2583

IO Interactive heeft samen met Square Enix de releasedatum bekendgemaakt van de gloednieuwe Hitman game, waar we tijdens de E3 voor het eerst een teaser van konden zien. Eerder verscheen op PSX-Sense ook al een nieuwe gameplay demo, die je hier kan bekijken. Zoals al eerder bekend werd gemaakt zal de game pas in maart 2016 uitkomen, maar nu heeft men een definitieve datum op de game geplakt.

De dag waarop de nieuwe Hitman verschijnt is 11 maart 2016, redelijk in het begin van maart dus. De game komt uit op de PS4, PC en Xbox One en was eerder gepland voor december dit jaar, maar dit gaan ze dus helaas niet halen.

De locaties van de game zijn niet mis, zo zul je in Parijs (Frankrijk), Sapienza (Italië) en Marrakesh (Marokko) gaan spelen. Bij launch zullen er 800 targets in de game zitten evenals zes campagne missies met wekelijkse live events. Hier blijft het niet bij, na de release van de game zullen er drie nieuwe locaties worden toegevoegd, Thailand in april, Verenigde Staten in mei en Japan in juni. Dit zal gepaard gaan met nieuwe targets, signature kills alsook missies.

Je hebt de keuze om Hitman meteen volledig te kopen met een Season Pass, dit kun je doen voor de normale adviesprijs van elke nieuwe game, zo rond de 60 euro. Wil je liever alleen de launch content kopen en later eventuele toevoegingen los kopen? Dan kost het ‘Intro Pack’ je €34,99 en kun je de bijkomende content aanschaffen voor €29,99. De game wordt dus eigenlijk in twee delen verkocht op die manier.