Man maakt eigen Fallout Vault-Tec deur voor gameroom

Iedereen richt zijn of haar gameroom natuurlijk apart in en spendeert er ongetwijfeld veel tijd aan, maar sommigen gaan daar wel heel erg ver mee. Zo bouwde Trey Hill maar liefst een heuse Fallout Vault-Tec deur, zoals we die kennen uit de franchise. En, eerlijk is eerlijk, het resultaat mag er wezen, zoals je hieronder kunt zien.

Zo’n kamer is natuurlijk bestendig tegen iedere soort apocalyps waardoor alle games die daar binnen liggen veilig zijn. Helaas zien we niet de gameroom zelf, maar de toegang is toch een knap staaltje werk. Hoe richten jullie je gameroom in? Laat het ons weten via de comments.

Boxshot Fallout 4

Fallout 4

Releasedatum:
10-11-2015
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Bethesda
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    2350 XP
  peyj's avatar

  We hebben wel een leuk topic hierover op het forum :). Mijne is wel erg saai vergelijking met sommige. Het staat vol met merchandise, van petjes tot bobbleheads. En van beelden tot sleutelhangers. Niet echt één genre, maar van diverse games. Ik heb zelf iets met lego, dus ik heb diverse minifigs zelf samengesteld op basis van sommige games. Mijn droom gameroom zou echte strakke kabel management hebben, goede wisselende verlichting en een Fallout stijl kamer zou ik zeker niet erg vinden. Hoewel ik het niet leuk zou vinden om het bij één stijl te houden. Gewoon lekker divers :).

 2.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  Hij mag dus alleen maar spelen in de kelder in een klein kamertje.
  Jammer dat alles van triplex en grenenhout is en hij alles met een hand figuurzaag heeft uitgezaagd.

 3.    24 XP
  ShAmPi's avatar

  De mijne hangt vol met jupiler materiaal en flipperkasten, gokmachines en arcadekast.
  Ik heb wel maar een gewone deur 😀

 4.    518 XP
  JaHe's avatar

  Gotta love them mancaves… Ik zit zelf gewoon in mijn huiskamer te gamen, met een tweede scherm naast de TV, zodat vrouwlief TV kan kijken en ik lekker kan gamen 😉

Fallout 4: Game of the Year Edition voorzien van een releasedatum
Fan maakt Planet Earth II parodie met Fallout 4
Fallout 4 PS4 Pro patch vergelijking video toont verbetering
Fallout 4 PS4 Pro patch is vanaf nu beschikbaar