Sony zou ook ‘heel graag’ een vervolg op Naughty Dog’s The Last of Us zien

Ja, The Last of Us heeft bij menig PlayStation gamer toch wel een speciaal plekje in het hart veroverd en we zouden allemaal niets lievers zien dan een vervolg op dit pareltje. Zeker aangezien het einde, zonder spoilers weg te geven, toch wel wat ruimte over liet voor een eventueel vervolg. Ook Sony topman Shuhei Yoshida gaf tijdens de EGX 2015 in Engeland aan een vervolg zeker te zien zitten.

Yoshida gaf aan tijdens een recentelijk diner met community manager Arne Meyer en daarvoor met creative director Neil Druckmann te hebben gepraat over een eventueel vervolg. Druckmann had wat ideeën en experimenten betreffende The Last of Us 2. Hiermee bevestigde Yoshida dus ook de uitspraak van Druckmann tegenover het Official PlayStation Magazine dat hij bezig was met het brainstormen over The Last of Us 2.

“I asked [community strategist Arne Meyer] that question last night over dinner. We haven’t confirmed The Last of Us 2, but ever since the launch of the first game, people like [creative director Neil Druckmann] are talking about some ideas for a potential sequel, some experiments that they want to do,”

Er zou namelijk gewerkt worden aan nieuwe personages en er zou zelfs een prototype in de maak zijn. Yoshida benadrukt tenslotte wel dat dit allemaal besprekingen zijn over een ‘eventuele ontwikkeling’, er is nog niets concreet gaande achter de deuren van Naughty Dog. Nou meneer Yoshida, laten we dat dan maar voor lief nemen.

9 reacties

 1.    99 XP
  Sgt_-Smokey-_'s avatar

  Ik begin alvast te hopen

 2.    169 XP
  Bobby Peru's avatar

  Liever een spin-off dan een vervolg. Het verhaal was gewoon af, en een prequel lijkt me ook niet zinnig.

 3.    2213 XP
  Sony's avatar

  Laat maar komen!

 4.    3827 XP
  jimke1's avatar

  een vervolg laat dit maar komen 🙂

 5.    2123 XP
  Mrduckie88's avatar
 6.    3963 XP
  20style [20]'s avatar

  Kvind dat ze verder moeten gaan maar dan Is elli volwassener en ontdekt ze wat Joe had gedaan en de rest moeten ze maar zelf uitvinden … het voelde toch op een cliffhanger dus … tlou2 laat maar komeeeee

 7. Anoniem -   
  178.85.36..xxx's avatar

  maak ook gelijk een nieuwe jak 😉

 8.    2123 XP
  Mrduckie88's avatar

  @20style [20]: gast!! +10!! Haha 😉

 9.    3963 XP
  20style [20]'s avatar

  @Mrduckie88: lol 😀