http://www.psx-sense.nl/images/file/img_560d1caa7da34.jpg

Er zijn af en toe nieuwe webshops die producten zo goedkoop aanbieden dat het vaak te mooi lijkt om waar te zijn, zo ook bij PS4Store.nl. Deze webshop heeft de afgelopen weken behoorlijk wat mensen opgelicht, ze bieden namelijk games aan voor dumpprijzen en dat trekt een hoop gedupeerden aan.

Het begint al bij de manier waarop men games aanbiedt. Volgens de website koop je bij hun een digitale voucher, die je vervolgens recht geeft op de game. Wat alleen blijkt na betaling, is dat er eigenlijk een account van iemand anders aan je verkocht wordt, waarmee je de game moet downloaden. Dit blijkt uit een handleiding die PS4Store.nl naar hun klanten stuurt.

Enkele topics die via het internet te vinden zijn wijzen al uit dat wanneer je een aanschaf bij ze hebt gedaan, je ineens niets meer van ze hoort. Ook al zouden ze je een account sturen, dit is illegaal en vermoedelijk een gehackt account van iemand anders. YouTube-kanaal ‘Gierige Gasten‘ hebben zelfs een jongen geholpen die gedupeerd was door de webshop, hij kreeg gelukkig zijn FIFA 16 alsnog, maar dan niet van de oplichters PS4Store.nl.

Met de vele games die dit najaar uitkomen, snappen we dat je wellicht hier en daar wat wilt besparen, maar wees enorm op je hoede en koop dus sowieso niet bij PS4Store.nl. Ook al lijkt het zo goedkoop, uiteindelijk ben je al je geld kwijt. Zorg ervoor dat de webshop waarbij je een game koopt vindbare ervaringen op het internet heeft en bijvoorbeeld aangesloten is bij Budgetgaming.nl.