David Reeves is een naam die menig gamer bekend voor zal komen. De beste man is namelijk jarenlang de ‘President en CEO van Sony Computer Entertainment’ geweest en was al die tijd dus ook verantwoordelijk voor de PlayStation afdeling. Vorig jaar in begin mei heeft hij, na 14 jaar voor Sony gewerkt te hebben, deze functie neergelegd. Toch wilde hij blijkbaar niet weg uit de games industrie, want hij gaat nu aan de slag bij Capcom.

Hij zal de functie ‘Chief Operating Officer’, ofwel COO, van Capcom Europa gaan vervullen en is dus verantwoordelijk voor zo goed als alles rondom bijvoorbeeld Resident Evil en Street Fighter. Een kans die zichzelf aanbiedt door de plotselinge dood van de voormalige COO Mark Beaumont die overleden is aan een hartaanval.

“I established a close working relationship with Capcom during my time at Sony and have always admired its commitment to push boundaries and develop innovative titles, […] It is therefore a real pleasure to now join this organisation and be a part of its future successes.”

Het is duidelijk dat David Reeves er veel zin in heeft en ook Capcom is blij met de aanwinst met oog op het vergroten en verbeteren van de Europese markt voor Capcom.