Telltale Games heeft via een persbericht aangegeven dat de complete editie van hun episodische titel Game of Thrones op 20 november zal verschijnen. Er wordt zelf geen woord gerept over wanneer de laatste episode van het huidige seizoen zal uitkomen, maar we verwachten dat dit nog voor de release van de complete editie zal zijn. Voor nu zeggen we dan eind deze maand.

In Game of Thrones: A Telltale Gameseries ervaar je het verhaal van House Forrester, een nobele familie uit het Noorden van Westeros, die loyaal is aan de Starks van Winterfell. Door de gebeurtenissen rondom de Oorlog van de Vijf Koningen, raken ze verstrikt in een wereld vol bloederige gevechten, wraakpogingen, intriges en moeten ze vechten om te overleven, terwijl de Zeven Koninkrijken uiteen vallen.

Als speler zul je belangrijke keuzes moeten maken die een effect kunnen hebben in de daaropvolgende episodes, zoals we dat kennen van andere games afkomstig van dezelfde studio. Onze Matthias heeft alle episodes tot nu toe voorzien van een review en de meest recente kun je hier lezen.