Treyarch vertelt je meer over de setting van Black Ops III in sfeervolle video

We hebben inmiddels al meer beelden mogen zien van de singeplayer campagne van Call of Duty: Black Ops III. Het verhaal van Call of Duty: Black Ops III speelt zich af tegen een donkere setting, ver in de toekomst. De sfeer is dan ook behoorlijk grimmig waarbij je tijdens de verschillende missies wellicht weer op het puntje van je stoel zal zitten.

Dat zal niet alleen komen door de adrenaline verhogende actiescènes waar je mee te maken krijgt, Treyarch is er namelijk niet vies van om je binnen het verhaal waar mogelijk om de tuin te leiden. Net als je denkt dat je het juiste spoor gevonden hebt, dan blijkt alles toch ineens weer anders te zijn. Dit en meer over de reden waarom er voor deze donkere setting is gekozen, vertelt Treyarch je in de sfeervolle video die je hierboven kan bekijken.

Eveneens krijg je nieuwe gameplay beelden uit de singleplayer campagne te zien en dat is natuurlijk mooi meegenomen. De singleplayer modus en daarmee het verhaal zal alleen beschikbaar zijn voor iedereen die Call of Duty: Black Ops III koopt voor de PlayStation 4, Xbox One of PC. Bezitters van een PS3 of Xbox 360 krijgen in plaats daarvan ter compensatie er een downloadcode voor Call of Duty: Black Ops bij.

Boxshot Call of Duty: Black Ops III

Call of Duty: Black Ops III

Releasedatum:
06-11-2015
Genre:
Shooter
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    1299 XP
  TreyarchRockzz's avatar

  Elke dag komt dichterbij.
  Nu nog 5 weken hell yeah.

 2.    477 XP
  Dragonborn's avatar

  Kan niet wachten

 3.    8390 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  De eerste COD waar ik op zit te wachten na het PS3 fiasco van BO2….

Awakening DLC voor Call of Duty: Black Ops III is nu tijdelijk gratis beschikbaar
Call of Duty: Black Ops III is nu een extra gratis game voor PlayStation Plus
Battle Royale is onderdeel van Call of Duty: Black Ops IIII
Bekijk hier om 19:00 uur live de Call of Duty: Black Ops IIII onthulling