Op de Tokyo Game Show werd een spin-off van de Resident Evil franchise aangekondigd, Umbrella Corps. Maar hoe staat het er voor met Resident Evil 7? Dit vroeg Dengeki PlayStation aan Capcom waarop de uitgever aangaf dat ze op dit moment nog niet over de game kunnen praten, maar dat we af moeten wachten voor meer informatie.

Dat is niet het enige, want Capcom gaf ook nog aan dat ze aan het voorbereiden zijn om de horror terug naar de franchise te brengen. Een welkome aanvulling op de Resident Evil games, aangezien de horror steeds meer uit de franchise is weggevloeid de afgelopen jaren.

“We’re currently not at a state to talk about it… but please stay tuned.”

“Since there’s been more spinoff titles, I can see how it can be perceived in such a way. And of course I believe that we should produce titles that bring out the horror. I’m thinking about it and also preparing for it.”

Verder werd in het interview nog aan Capcom producer Hiroyuki Kobayashi gevraagd of er een offline versie van Dragon’s Dogma gaat komen en of er een nieuwe Devil May Cry in ontwikkeling is. Op beide titels gaf Kobayashi aan dat hij het graag zou zien, maar dat er momenteel geen plannen voor zijn.