Special: Fallout 4 – Boston Monuments – Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Fallout 4 zich afspeelt in Boston, een bekende Amerikaanse stad. In de apocalyptische wereld van Fallout 4 zal de stad er natuurlijk behoorlijk anders uitzien. Desalniettemin zijn er nog wel verschillende herkenningspunten, welke goed te vergelijken zijn met wat er nu in het huidige Boston te vinden is. Nog voor een apocalyptische gebeurtenis.

Hieronder hebben we een galerij voor je waarin diverse bekende plekken uit Boston op de foto zijn vastgelegd. Direct opvolgend hebben we dan een screenshot van hoe deze plek er vervolgens in Fallout 4 uitziet. Sommigen lijken behoorlijk gelijk, anderen kennen een afwijkende achtergrond. Dat is natuurlijk enigszins met opzet, aangezien we het hier wel over een flink tijdverschil hebben.

Dit was de één na laatste Fallout 4 feature. Volgende week gaan we dieper op de Vaults in. De game zelf ligt over een paar weken in de winkels voor onder andere de PlayStation 4. Verwacht rond de release een livestream evenals een nadere blik op de Fallout 4 Pip-Boy Edition.