http://www.psx-sense.nl/images/file/img_561b88d8b2685.jpg

Afgelopen weekend hebben bezoekers van het Firstlook Festival uitgebreid Sony’s PlayStation VR kunnen uitproberen. Het was de eerste keer in Nederland dat PlayStation VR beschikbaar werd gesteld voor de consument om uit te proberen en met succes. Niet alleen won PlayStation VR de ‘Beste Hardware’-award op de beurs, maar ook de rijen voor de stand waren behoorlijk fors. De algemene reacties van de bezoekers waren dan ook uiterst positief en we hoorden iedereen na de speelsessie bij het afzetten van de PS VR al meteen zeggen hoe vet het was.

De redactie mocht de PlayStation VR ook voor het eerst uitproberen in Nederland en het was de eerste keer dat we RIGS konden spelen. Op de E3 en Gamescom hebben we de headset al eens eerder mogen testen en dit beviel ons destijds al enorm goed. Lennard maakte destijds een uitgebreide video waarin hij zijn ervaringen deelde, deze kun je hier bekijken.

Ben jij nog naar Firstlook Festival geweest dit weekend en zo ja, heb jij ook de kans gehad om PlayStation VR uit te kunnen proberen? Laat ons weten in de reacties wat je ervan vond.

Schermafbeelding 2015-10-12 om 12.06.59