De stemacteurs van GTA V vergeleken met hun in-game personages

Heb jij je weleens afgevraagd door wie de GTA V personages nu eigenlijk ingesproken zijn? Dan gaat de onderstaande afbeelding, die dit weekend heel Facebook rondging, je helpen. Opvallend hieraan is dat de stemacteurs van GTA V eigenlijk heel veel gelijkenissen tonen met hun in-game personages.

Het kan zijn dat je al eens een personage van GTA V bent tegengekomen in een film of serie, zo zit de stemacteur van Trevor ook in Better Call Saul en was Wade Hebert’s stemacteur te zien in Nurse Jackie van Showtime.

gta+v+voice+actors_195a1b_4974717

Boxshot Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Releasedatum:
17-09-2013
Genre:
Actie
Uitgever:
Rockstar
Ontwikkelaar:

10 reacties

 1.    1788 XP
  Wesley_PS's avatar

  hahahahha die band en dat hert

 2.    2879 XP
  PBJ85's avatar

  tracy mag ook best wezen 😛
  Mis alleen Linsey Lohan in het rijtje 😛

 3.    961 XP
  Stukje-Appel's avatar

  Haha wauw.. De beste vergelijking vind ik het hert

 4.    222 XP
  Frank_1991's avatar

  Serieus.. Voor de release was dit toch al bekend. Toen is hier ook nog een heel artikel over geweest…
  Bij gebrek aan beter dus maar gewoon Oud nieuws aan het posten??? Waar is het oude PSX-Sense Niveau toch gebleven??? Gaat echt steeds verder achteruit.

 5.    1788 XP
  Wesley_PS's avatar

  @Frank_1991: ja dit is gewoon een ouderwets frontpage vullend artikel

 6.    1792 XP
  NL-3rR0r-NL's avatar

  Die band xD

 7.    2506 XP
  gamexl's avatar

  @Frank_1991: Serieus? Die opmerking van jou? 😉

 8.    222 XP
  Frank_1991's avatar

  @gamexl: Ja is Serieus. Ik volg PSX-Sense al sinds ze bestaan en de laatste jaren gaat het echt achteruit. Vind ik gewoon heel erg jammer. Kwam hier altijd met veel plezier, tegenwoordig wekt de site toch ook een hoop ergenis. Veel herhaling en ook steeds meer extreem onzinnig nieuws. Sorry maar vind persoonlijk dat dat toch gezegd moet worden…

 9.    2209 XP
  Sony's avatar

  @Frank_1991: Ik heb het ook al een keer gemeld hier dat ze achteruit aan het gaan zijn. Steeds dezelfde artikelen. Net als er bijvoorbeeld de grootte van een spel bekend wordt gemaakt. Dan herhalen ze zichzelf heel de tijd door te zeggen dat het gigantisch veel ruimte eet uit je HDD. Ze zien de realiteit door de vingers. Anno 2015 willen de gamers steeds grotere werelden en moet het ook grafisch steeds mooier worden. En dan ga je dat krijgen, blijkbaar snapt PSX-Sense dit niet aangezien ze dit steeds doen.

 10.    2506 XP
  gamexl's avatar

  @Frank_1991: Als ik psx-sense vergelijk met andere sites vind ik ze nog steeds één van de beste in Nederland. Wat het nieuws betreft moet je toch wel realiseren dat de tijd dat game-sites jou het nieuws brachten zonder dat je dat zelf via google kon opzoeken niet meer bestaat. De aanvoer van nieuws komt daarmee onder druk te staan. Ieder verhaal dat wordt gepubliceerd is in luttele seconden te traceren naar bron. Het nieuws ligt gewoon op straat en het is dus moeilijk om unieke content te brengen.
  Dan zijn er ook periodes dat er weinig gebeurt in gameland. Toch moet je iedere dag nieuwe content zien te plaatsen. Ik vind het persoonlijk niet erg dat er weleens soortgelijke artikelen in staan. Ik kijk iedere dag op psx-sense, maar niet iedereen doet dat en dan heb je ook nieuwkomers.
  Wat ik een enorme pluspunt vind van psx-sense is de vormgeving. Duidelijk, helder en efficiënt. Ik vind het heerlijk om op de site bezig te zijn. Wat ze minder goed doen bij psx-sense zijn de videoverslagen. Die komen vaak onvoorbereid over. Maar de kunst van het presenteren is dan ook niet makkelijk.
  Bij Gamekings verstaan ze die kunst! Maar ik merk dat ik de laatste tijd een beetje last heb van een Gamekings-overdosis. Ik zit er nu iets minder vaak op… op den duur was ik al die gesprekken en steeds terugkerende items een beetje beu. Dat is ook steeds herkauwen. En dat kun je ze niet kwalijk nemen. Wanneer niks te melden valt MOET je nieuws maken…
  Psx-Sense valt bij mij nog steeds in de smaak. Ik vind wat ze doen goed! Je kunt niet altijd even scherp zijn of de perfecte artikel afleveren.
  Ik hoop echt dat ze niet de site multi-platform gaan maken. Maar als het zo is… so be it.
  Ik ben geïnteresseerd in nieuws over de playstation 3 en 4 en bij psx-sense kom ik altijd aan mijn trekken.

GTA Online weer voorzien van nieuwe wekelijkse update
Wekelijkse GTA Online update brengt nieuwe Premium Deluxe Repo Work en bonussen met zich mee
Deze week weer kortingen en een log-in bonus voor GTA Online
Lowriders Week in GTA Online zorgt voor leuke bonussen