Driveclub heeft sinds de release een hoop downloadbare content ontvangen en daar zijn natuurlijk trophies aan gekoppeld. Inmiddels zijn er 122 trophies te behalen in de game wat een enorm aantal is, aangezien de meeste games niet veel hoger dan 50 of 60 komen.

Blijft het daarbij? Nee, Driveclub is op weg om de game te worden waarin de meeste trophies te behalen zijn, want Paul Rustchynsky (game director) heeft aangegeven via Twitter dat we dit najaar meer trophies mogen verwachten.

Dat is opvallend, want trophies worden enkel gekoppeld aan DLC. Nu weten we dat er nieuwe game updates aan zitten te komen in de vorm van patches, maar die krijgen normaliter geen speciale trophies. Mocht dat wel het geval zijn, dan is Driveclub een uitzondering.

Waarschijnlijker is natuurlijk dat er daadwerkelijk nieuwe DLC uit gaat komen. Evolution Studios heeft nooit uitgesloten dat er een tweede Season Pass zou kunnen komen en nu Rustchynsky bevestigd heeft dat er veel nieuwe trophies aankomen, lijkt een tweede Season Pass realistischer dan ooit.

Zodra we weer wat vernemen laten we het weten. Zelf op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg Paul Rustchynsky op Twitter.