Vurige TV commercial van WWE 2K16 verschenen

Over anderhalve week verschijnt WWE 2K16 en dan keert het gevecht in de ring in volle glorie terug. Mocht je nog iets gemist hebben wat betreft informatie over de game, lees dan zeker onze special hierover.

Met dus nog een korte periode te gaan, is er een TV commercial van de game verschenen waarin we flink wat bekende WWE namen om een aangelegd vuur zien staan. Ze gooien allemaal attributen in het vuur en maken zich klaar voor de strijd. Ben jij klaar voor de strijd?

Boxshot WWE 2K16

WWE 2K16

Releasedatum:
30-10-2015
Genre:
Vechten
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:

7 reacties

 1.    2124 XP
  Mrduckie88's avatar

  Ik hekel een klein beetje de “build-up” voor een game release van deze game. Grootste klacht was, van de 2k15 game… Oke het roster was incompleet. Te minimaal. Ze kondigden al erg vroeg aan… Eigenlijk al in antwoord op de reviews van 2k15 … 2016 wordt beter, grootser…

  Het huidige roster nu bekijkend, vind ik het raar dat er veel wrestlers in zitten, waar mogelijk de huidige gamers niet zoveel mee hebben. Terwijl de NXT gasten er niet allemaal in zitten.

  Unlockables, gister een filmpje gezien compleet daaraan besteed. Dit zit wel snor.

  Qua atires…. De fans zal weten… Dat stone cold niet meeeeeega veel veranderd is met de jaren. Bepaalde teksten op zijn jacket, die hij toch alleen bij de entrance draagt. Of een triple H (op 1x zn kapsel na). Een RVD, die alleen een ander kleur broekje/pakje aan hebben… Ja niet zo heeeeel interresant. Een undertaker of kane, die wel de nodige veranderingen hebben gehad, is dan wel erg interresant.

  Wwe 2k16… Toch maar gepre orderd… Niet vanwege de terminator bonus (wat ik ronduit belachelijk vind!!!) maar wwe moet me echt gaan overtuigen, om hem volgend jaar weer te pre orderen

 2.    8500 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Zonde dat ze niet meer aan de grafische kant gesleuteld hebben.

 3.    2124 XP
  Mrduckie88's avatar

  @Flaming_Kaiser: nou…. Ik vond vorig jaar de trailers ook tegen vallen. Grafisch de game eenmaal zelf spelend, viel het absoluut niet tegen. Ik vond overigens ook, dat als ik de gameplay trailers zag, wat er niet uit zag… Vergeleken met de screenshots… Die er werkelijk fenomenaal uitzagen…. Het moet vooral lekker spelen… Niet te strug aanvoelen…. Ik ben zeer benieuwd naar deze game, maar het moet beter als 2k15… Anders geen pre order meer voor mij

 4.    774 XP
  Retrogamer's avatar

  @Mrduckie88:

  Koop um gelijk aankomende maandag nacht in de Amerikaanse store. Heb mega zin erin. Check youtube voor beelden bijvoorbeeld van tonypizzaguy. Grafisch ziet er wel iets beter uit maar vooral qua techniek en hoe het speelt ziet er veel en veel beter uit.

 5.    2124 XP
  Mrduckie88's avatar

  @Retrogamer: ik mag wachten tot ik hem vrijdag in de bus krijg… Heb het niet zo op downloaden van games…
  Afijn…

  Wel onwijs gaaf, dat ik met de Kane kan spelen waar ik de beste herinneringen aan heb. In die brothers of destruction area rond 2000/2001… Vet kostuum had hij. Ook de arena van raw is war zag ik voorbij komen. (Zie mijn avatar) laatste periode in de wwf tijd…

  Mijn complimenten in iedergeval voor de create an arena en create a championship… Dat vind ik persoonlijk erg cool.

  Terminator als pre order bonus vond ik dan weer jammer. Oke, ding is een feit, dat dit beter wordt dan 2k15, maar dat was ook niet zo moeilijk.

  Mis ik nu RVD en rey mysterio op het roster? Dat zou wel jammer zijn, waren altijd erg fijne cruiserweights om mee te spelen.

  Hou je me op de hoogte @Retrogamer: ???

 6.    774 XP
  Retrogamer's avatar

  @Mrduckie88:

  Als je me toevoegd op psn zal ik je wel alle info sturen vanaf maandag nacht die je wilt.

  Rvd en Mysterio zitten helaas niet meer bij de WWE al zijn ze wel beide weer in gesprek voor een contract. Wwe is ook niet blij met Rvd’s campagne voor de legalisatie van weed in Amerika.

  Ik ben vooral blij met AbA undertaker daadwerkelijk met Rollin als theme song. 1990 t/m 2002 is mijn favoriete tijd. Al kijk ik ook vaak ppv’s van voor 1990.

  Creapfromhell is me psn.

 7.    2124 XP
  Mrduckie88's avatar

  @Retrogamer: topper! Ik voeg je vanavond even toe. Leuk!!

  Zou best een idee zijn voor psx sense… Een manier (artikel) waarom
  Mensen psn id kunnen uitwisselen bij een game release. Zodat je ook online kunt battlen… Zoals wwe , niemand van mn vrienden speelt dit.

Online servers WWE 2K16 gaan deze maand offline
WWE 2K16 ontvangt de Hall of Fame showcase DLC
WWE 2K16 ‘Future Stars DLC’ maakt de Universe modus onspeelbaar
Prijsvraag: Win een prachtig 2K Games goodiepakket