Budgetzondag – Games – 4 april

Haze

Haze is een game die al erg lang in de winkels ligt en die ontwikkeld werd door Free Radical. Inmiddels zit de ontwikkelaar in flinke geldnood en zijn er veel werknemers ontslagen. Haze is een First Person Shooter. De game draait niet om de multiplayer maar meer de singleplayer. Jij speelt als Shane Carpenter, een jongen die zijn vader heeft verloren op een jonge leeftijd. Jij sluit je aan bij een speciale eenheid genaamd Mantel. Deze soldaten maken gebruik van nectar, een speciaal middel wat ervoor zorgt dat de soldaat veel beter kan richten en beter op zijn hoede is. Hoewel de game erg oud is kunnen we je hem toch nog aanraden door de vermakelijke singleplayer

? Prijs: €9,99
? Verzendkosten: €1,95
? Link: Intertoys
? PayPal: Nee
? Trophies: Nee

Resistance 2 (Platinum Edition)

Resistance 2 is het vervolg op het succesvolle eerste deel uit de Resistance franchise. Net zoals in deel één speel jij als Nathan Hale. Er is een onbekend virus uitgebroken welke afkomstig is uit Rusland. Door dit muteren mensen in beesten, ook bekend als de Chimera. Jij neemt het weer op tegen de Chimera die zich verder verspreiden over de hele wereld. Dit deel is een must-have voor elke PS3-bezitter en daarom hebben we de goedkoopste plek waar je hem kan kopen opgezocht.

? Prijs: €16,94
? Verzendkosten: €1,15
? Link: The Hut
? PayPal: Nee
? Trophies: Ja

Overlord II

Nederland is een klein land dat niet echt bekend staat om zijn games. Wel is Killzone 2 een van de bekende games uit Nederland. Naast deze grote titel is er nog de Overlord franchise die ontwikkeld wordt door Triumph Studios. Overlord 2 is een RPG waar het om de minions draait. Jij bent de overlord en hebt de controle over allerlei minions. Deze minions zijn kleine monstertjes. Je kunt ze allerlei dingen laten doen. Je kunt ze ook upgraden met allerlei wapens. Overlord II is een game waar je erg veel lol mee kunt beleven en daarom raden wij je de game aan.

? Prijs: €11,43
? Verzendkosten: €3,40
? PayPal: Nee
? Link: Gameplay.co.uk
? Trophies: Ja

5 reacties

 1.    533 XP
  fazzel100's avatar

  haze & Resistance 2 zijn goedkoop :), heb vorige week mirror’s edge gekocht voor 6pond 😛

 2.    945 XP
  JoostNL's avatar

  xD, khad r2 gratis!!
  Haze en overlord zijn die prijs niet waard

 3.    580 XP
  GVeyron's avatar

  Ik heb Overlord ook ergens voor €10 zien liggen.

  Hoezo zijn die spellen de prijs niet waard? Ze kunnen dan geen ruk aan zijn, maar daar is de prijs ook naar en €10 is toch het minimum wat je voor een game kunt vragen.

  Ik verwacht resistance 2 binnenkort in dde brievenbus. Heb hem voor 50 cent meer bij zavvi.com ggekocht. Blijkt dat dat dezelfde winkel is als thehut?

 4.    337 XP
  dicapo's avatar

  Dat klopt, Thehut en zavvi zijn van dezelfde eigenaar net zoiets als freerecordshop en gamemania

 5.    580 XP
  GVeyron's avatar

  Het is btw 4 April en niet 3 April 😉