Volume krijgt een gratis update voor PlayStation VR ondersteuning volgend jaar

Steel van de rijken en geef aan de armen, en maak daarbij gebruik van een arsenaal van gadgets. Locksley, een meester in vermomming en afleiding, wordt nooit gezien en zelden gehoord. Naarmate hij beroemder en beruchter wordt, groeit zijn inventaris.” – Een Robin Hood, maar dan in de toekomst ontworpen door Mike Bithell – een zeer bekende naam in de indie scene. Volume kwam afgelopen augustus al uit, maar wordt in de toekomst nog interessanter om op te pikken!

De game krijgt namelijk als één van de eerste indie titels PlayStation VR ondersteuning door middel van een gratis update, genaamd “Coda”. Dit houdt in dat je 30 nieuwe levels krijgt om te spelen en daarnaast zelfgemaakte levels, in virtual reality. Maar voordat dat zover is, komt de game eerst nog uit op de PlayStation Vita. Als je de PS4-versie al hebt, dan kun je de PS Vita versie gratis downloaden.

“We’ve hit some roadblocks, which slowed us down. Rushing out a weak port wasn’t an option, and I’m proud of what the team have managed to squeeze into that awesome little platform.”

Momenteel is de game in de aanbieding in de PlayStation Store, dus als het je iets lijkt sla dan zeker even je slag!

Boxshot Volume

Volume

Releasedatum:
19-08-2015
Genre:
Platformer
Uitgever:
Mike Bithell
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1. Anoniem -   
    84.107.252..xxx's avatar

    Lijkt net Vr missions van metal gear

Ingenieuze sluipgame Volume komt op 6 januari naar de PlayStation Vita
Gespeeld: Volume
Volume krijgt releasedatum en nieuwe trailer