http://playsense.nl/images/file/img_562947a3bde04.jpg

Aanstaande dinsdag belooft een hele mooie dag te worden voor jullie PlayStation liefhebbers. Sony heeft namelijk een grandioos evenement gepland waarin ze de nodige aankondigingen zullen doen. Uiteraard wil je dit op de voet kunnen volgen en nu heb je daar PSX-Sense natuurlijk voor, maar je kunt ook zelf de livestream volgen. Na de persconferentie kun je dan hier op de site meediscussiëren over alle aankondigingen en het nodige nieuws nog eens rustig nalezen.

Dinsdagavond, 27 oktober, om 18:00 uur zal de show losbarsten en het Europese PlayStation Blog heeft een livestream gepland staan, zodat je mee kunt kijken naar wat er aangekondigd wordt. We zullen deze livestream op dinsdag ook gaan embedden hier op de website.

De geruchtenmolen is natuurlijk flink aan het draaien, maar het is nog heel lastig te zeggen wat er precies gaat komen. We verwachten in ieder geval de nieuwe game van Heavy Rain ontwikkelaar Quantic Dream te gaan zien en verder hopen we op een nieuwe Gran Turismo, nieuwe beelden van Uncharted 4, de PlayStation VR releasedatum en prijs en natuurlijk nog veel meer.