Posters.nl – Je adres voor unieke en originele game posters

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_562a1444e6541.jpg

Je slaapkamer, je woonkamer of zelfs je eigen gameroom – iedereen heeft ongetwijfeld een eigen plek waar hij of zij games kan spelen en die wil je natuurlijk zo mooi mogelijk inrichten. Dit kan met figurines, de verpakkingen van de consoles en speciale edities, maar natuurlijk ook met posters. Posters zijn er in alle soorten en maten, maar wat als je nu een specifieke poster zoekt of een bepaalde maat? Posters.nl is daarop je antwoord.

Fleur je gameroom op met mooie posters

Posters.nl is een webshop met een enorm aanbod aan versieringen voor op de muur. Dat loopt uiteen van natuurlijk posters tot canvas en van muurstickers tot fotobehang. Voor alles kan je bij Posters.nl terecht en zo ook voor speciale game posters. Het aanbod is uitgebreid en actueel. Zo kun je bijvoorbeeld Call of Duty: Black Ops III posters aanschaffen, welke je nergens anders kan kopen of vinden, wat het gelijk ook nog eens uniek maakt.

gb_fp3965 Een andere voorkeur qua game? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Het aanbod van Posters.nl varieert van Call of Duty tot Batman en van Assassin’s Creed tot Minecraft. De meest populaire games kun je terugvinden in het assortiment en vanzelfsprekend zijn deze posters allemaal van hoge kwaliteit. Dat betekent dat je puur de afdruk krijgt zoals getoond, dus zonder extra logo’s of andere afleidende emblemen. Ideaal om je muur mee te behangen, maar natuurlijk ook perfect geschikt om in te lijsten, wat het net even wat mooier maakt.

Op zoek naar een goede lijst voor bij een poster? Vanzelfsprekend zit je ook daarvoor goed bij Posters.nl. Je kunt voor een goede inrichting van de locatie waar jij je games speelt in één keer klaar zijn en dat is dankzij het gevarieerde en uitgebreide aanbod van Posters.nl, waarvan we je aanraden dit zeker eens een keertje te bekijken.

Alle soorten en maten

Posters.nl probeert iedereen tegemoet te komen en daarom zijn de posters in het assortiment beschikbaar in allerlei soorten en maten. Op zoek naar een vierkante poster van Minecraft of een rechthoekige van Call of Duty: Black Ops III? Posters.nl heeft het in haar assortiment en dat uiteraard aantrekkelijke geprijsd. Dat is niet het enige, want naast een brede variatie in maten tref je ook unieke posters aan in het assortiment. Zo zijn de Minecraft posters op deze pagina vrijwel nergens te verkrijgen, waardoor je niet alleen je gameroom op kunt fleuren, maar ook nog eens uniek en origineel bent.

Schermafbeelding 2015-10-23 om 13.02.24

Of wat te denken van een cadeau? Een unieke poster cadeau doen aan een vriend of vriendin die een groot fan van een bepaalde game of personage is. Dan is een poster met eventueel een lijst natuurlijk een mooi geschenk. Een nog unieker cadeau geven kan ook; het is namelijk ook mogelijk om je eigen afbeelding of foto op canvas te laten drukken, waardoor het helemaal bijzonder is. Posters.nl is in die zin van alle markten thuis en bedient haar klanten met een gevarieerd aanbod en diverse extra mogelijkheden voor een originele invulling van een eigen gameroom, maar ook voor originele cadeaus.

Voor ieder wat wils

Posters.nl is je adres voor unieke, originele en mooie posters evenals cadeaus. Naast posters van specifieke games kun je ook bij Posters.nl terecht voor meer algemene posters met een humoristische invulling. Denk bijvoorbeeld aan de poster hiernaast geïllustreerd.

Kortom, Posters.nl is het adres voor al je posters tegen een aantrekkelijk tarief en met bovendien snelle levering. Neem een kijkje in het assortiment en laat je verrassen door de vele mooie mogelijkheden die Posters.nl te bieden heeft. Voor meer informatie en vragen over Posters.nl en/of haar producten kan je hier terecht.

Dit bericht is ingestuurd door Posters.nl.

9 reacties

 1.    477 XP
  Dragonborn's avatar

  Vind de posters wel wat prijzig, op zavvi.nl heb je ook veel gameposters voor €6,89 per stuk en als je er drie besteld betaal je totaal €15,-

 2.    3907 XP
  20style [20]'s avatar

  @Dragonborn: ja helemaal met je eens .. kreeg ze vroeger gwn gratis van gamemania .. mijn vriendin vroeg altijd of ze geen posters op overschot hadden en als ze nog wat in stock hadden gaven ze het gwn aan haar… dat is de enigste pluspunt dat ik kan geven aan gamemania

 3.    799 XP
  phinal's avatar

  “Unieke en originele posters”
  Van wat ik op die site heb gezien kan ik niet zeggen dat het uniek of origineel is hoor, de film en game posters die ze hebben kun je bijna overal vinden.
  Het enige wat die site een klein beetje aantrekelijk maakt is de prijs.

 4. Anoniem -   
  186.82.109..xxx's avatar

  Dit bericht is ingestuurd door Posters.nl….

  Zoiets had ik al in de gaten haha

 5.    2122 XP
  Mrduckie88's avatar

  Eerder kocht ik bijna altijd de PU of playstation magazine… voor de demo’s en de posters… Maarja, nu doe ik toch niets meer met die posters. Ik weet nog de speciale editie’s van de game bladen, rondom GTA San Andreas… good old times…

 6.    555 XP
  Crazygohan's avatar

  Joepie reclame

 7.    244 XP
  berry1983's avatar

  Pure reclame…zat ik op te wachten…echt….

 8.    2122 XP
  Mrduckie88's avatar

  @berry1983: Ik ook niet echt… maar dan liever in artikel vorm, dan vervelende pop-ups ofzo…

 9.    90 XP
  Lastpost's avatar

  Bij onze Game Mania (Zuidplein) kun je gewoon posters meenemen, liggen altijd op de balie. 😉