http://www.psx-sense.nl/images/file/img_562fa39479fdf.jpg

Capcom heeft zojuist bekendgemaakt dat Street Fighter V console exclusief voor de PS4 zal lanceren op 16 februari 2016. De PlayStation 4 is de enige console die de game ontvangt. De game komt wel nog op de PC uit.

Op de showfloor van de Paris Games Week zal deze week het personage Dhalsim speelbaar zijn voor alle aanwezigen. Dit personage werd al eerder gelekt via files uit de beta-versie van de game.

De game lanceert met 16 personages en er worden nog zes toegevoegd in 2016. In juli meldde Capcom dat alle gameplay gerelateerde content gratis te verkrijgen is door de game te spelen, dus we hoeven hier vermoedelijk niet voor te betalen. Dit is te wijten aan het feit dat er straks ‘Fight Money’ is te verdienen. Met deze valuta kun je gameplay content aanschaffen. Heb je niet genoeg? Dan kun je ‘Zenny’ kopen om de downloadbare content zonder te spelen alsnog te unlocken.

Fight Money
Basic currency that players earn through playing the game. Once players accumulate enough Fight Money, they can use it to earn new post-launch gameplay content, such as characters, for free!

Zenny
Premium currency that players can purchase with real money to immediately gain access to post-launch content.