Pas wedstrijden naar hartenlust aan met de aankomende Rocket League update

Psyonix blijft hun populaire game Rocket League nog altijd erg goed ondersteunen. Er is al het nodige aan DLC verschenen en de ontwikkelaar blijft ook maar met updates komen die de game alsmaar beter en uitgebreider maken. Inmiddels is de volgende update alweer aangekondigd en deze maakt de game nog gekker op alle fronten.

Met de aankomende update is het namelijk mogelijk om in Custom Matches de gekste dingen in te stellen voor je Rocket League potjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een instelling die de zwaartekracht enorm verzwakt, of eentje waarbij de bal erg klein is? Of wil je graag klassieke modi uit Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars spelen, zoals “Cubic” en “Time Warp”? Dit en nog veel meer is mogelijk wanneer de update is gelanceerd. Ook verschijnt er een nieuwe playlist voor de public matches, met knotsgekke, vooraf bepaalde instellingen.

Benieuwd naar wat beelden de update? Bekijk dan de trailer hierboven. De update zal ergens in november te downloaden zijn. Ook krijgen we aan het einde van de trailer een klein voorproefje van een andere update in december, waarbij Rocket League ineens transformeert in een ijshockey-game.

Boxshot Rocket League

Rocket League

Releasedatum:
07-07-2015
Genre:
Racen
Uitgever:
Psyonix
Ontwikkelaar:
Rocket League ontvangt nog meer Fast & Furious downloadbare content
Gepubliceerd op 5 okt, 2017 om 14:41
Herfst update Rocket League nu te downloaden
Gepubliceerd op 29 sep, 2017 om 11:14
Transparante doelen voor Rocket League in volgende update
Gepubliceerd op 23 aug, 2017 om 16:39
Update 1.36 voor Rocket League lost diverse bugs en andere issues op
Gepubliceerd op 14 jul, 2017 om 12:12
 1.    103 XP
  xleukx's avatar

  Nice.

 2.    6 XP
  henk_jan's avatar

  Deze game is echt awesome!

 3.    222 XP
  Frank_1991's avatar

  Dit is echt GOTY 2015.
  Als je nu op een doordeweekse avond inlogt zijn er nogsteeds gemiddeld 100.000 man online. Dat met alle DLC en wat er nu dus nog aan zit te komen wordt de game alleen maar leuker en “completer”. Voor iedereen die hem nog niet heeft een absolute aanrader.