Psyonix blijft hun populaire game Rocket League nog altijd erg goed ondersteunen. Er is al het nodige aan DLC verschenen en de ontwikkelaar blijft ook maar met updates komen die de game alsmaar beter en uitgebreider maken. Inmiddels is de volgende update alweer aangekondigd en deze maakt de game nog gekker op alle fronten.

Met de aankomende update is het namelijk mogelijk om in Custom Matches de gekste dingen in te stellen voor je Rocket League potjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een instelling die de zwaartekracht enorm verzwakt, of eentje waarbij de bal erg klein is? Of wil je graag klassieke modi uit Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars spelen, zoals “Cubic” en “Time Warp”? Dit en nog veel meer is mogelijk wanneer de update is gelanceerd. Ook verschijnt er een nieuwe playlist voor de public matches, met knotsgekke, vooraf bepaalde instellingen.

Benieuwd naar wat beelden de update? Bekijk dan de trailer hierboven. De update zal ergens in november te downloaden zijn. Ook krijgen we aan het einde van de trailer een klein voorproefje van een andere update in december, waarbij Rocket League ineens transformeert in een ijshockey-game.