http://www.psx-sense.nl/images/file/img_56310395acc95.jpg

Op het Franse PlayStation account van Sony PlayStation heeft Shuhei Yoshida, President van Sony Computer Entertainment World Wide Studios, enkele vragen beantwoord. Iedereen die een vraag wilde stellen aan hem kon de hashtag #AskShuhei gebruiken.

Eรฉn van die vragen betrof wanneer het mogelijk zou zijn om nu eindelijk eens je PlayStation Network naam aan te kunnen passen. Shuhei meldt zelf ook meteen al dat hij ook erg uitkijkt naar de feature en hij ook graag wil weten wanneer dit mogelijk is. Het is alleen aan de engineers van Sony om te kijken of dit daadwerkelijk gaat lukken, iets wat ze vandaag de dag nog niet zeker weten. Zodra men weet of het technisch mogelijk is, dan zal hieromtrent een aankondiging worden gedaan.

Sony is goed op de hoogte en weet dat er massaal vraag naar is en is er dus wel degelijk mee bezig om deze feature voor de community beschikbaar te stellen.

In een andere Q&A gaf hij (Yoshida) ook aan dat er wordt gewerkt aan een functie om notificaties in beeld te krijgen wanneer je vrienden online komen.