Launch trailer WWE 2K16 focust zich op verschillende features

Vanaf vandaag kunnen we elkander virtueel gezien bont en blauw slaan in WWE 2K16. Het verschijnen van deze nieuwe worstelgame gaat natuurlijk niet gepaard zonder een launch trailer en die hebben we hier dan ook voor je.

Neem vooral even de tijd om deze launch trailer te bekijken, want dan zie je naast de spectaculaire actie ook gelijk een aantal features van de game voorbij komen. Onze review van WWE 2K16 mag je ergens volgende week verwachten.

Boxshot WWE 2K16

WWE 2K16

Releasedatum:
30-10-2015
Genre:
Vechten
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    2123 XP
  Mrduckie88's avatar

  Een klein beetje jammer dat psx sense niet over de creation app een artikel heeft gemaakt. Die overigens wel op PU te lezen was. Maar goed, die app is volgens de laatste berichten nog niet te downloaden. 2k antwoorde met “binnenkort beschikbaar” op mijn vraag aan hun via twitter.

  Ik mag werken tot 5. Vliegensvlug naar huis heen voor deze game. Diverse filmpjes via twitch voorbij zien komen, groot deel van de storylines is uit de tijd dat ik actief keek… En thank god. Eindelijk de kane 01- versie… Die we het laatst zagen een smackdown (nog voor SD VS RAW) .. 2k15 was prut. Echt met een hoofdletter P. Maar hopelijk verassen ze me. De eerste reviews zijn positief. Roster goed. De create functies (superstar/diva/arena/title) zit goed, nu nog die creation app online en we kunnen genieten.

 2.    774 XP
  Retrogamer's avatar

  @Mrduckie88:
  De game is echt top vind ik. Alleen je zal hetr lastig vindne om er in te komen. Veel moves die deels veranderd zijn plus het nieuwe submission systeem en pin systeem waar je aan moet wennen.

  Heb er sinds afgelopen dinsdag al iets van 20 uur inzitten.

 3.    2123 XP
  Mrduckie88's avatar

  @Retrogamer: Ja ik heb je bevindingen al gevonden. Soms is het ook niet erg om even over te stappen. Ja het is dan even wennen , maar dat geeft ook weer meer het idee dat je echt ook wat nieuws speelt. Zeker omdat je van veel wrestlers de signature en finisher move al kent.

  Overigens ga ik de beschikbare Ad-ons ook meteen kopen (my career jump start, season pass en?? ff kwijt wat die andere ook alweer was)

  Ik kan niet wachten om met the brothers of destruction die tagteam titels te gaan pakken.

 4.    2123 XP
  Mrduckie88's avatar

  @Retrogamer: Gister dat eindelijk mijn eertje uurtjes kunnen draaien in WWE 2K15. Het roster, uitgebreid, niks aan toe te voegen , al mis ik de Dudleyz wel een beetje, gezien hun return in de WWE.

  Gisteren ook maar het begin gemaakt in de Showcase, onwijs gaaf, want dat waren echt de jaren dat ik begon met kijken. Onwijs goed opgezet, overigens super leuk om the good old Jim Ross eindelijk terug te horen.

  De creation modes nog niet heel goed bekeken, ik wacht hier even mee tot de creation app te downloaden is. Wel heeeel snel even naar create a belt gekeken en create a arena. Goed opgezet ook. Ga ik zeker veel gebruiken.

  Overigens erg leuk wat alweer andere gamers hebben gemaakt (wwe community creations)

  Match types, het had wel iets uitgebreider gemogen, ik mis 3 stages of hell, burried alive, misschien wel een ambulance of inferno match.

  Ik geef het spel een 8,5 !

Online servers WWE 2K16 gaan deze maand offline
WWE 2K16 ontvangt de Hall of Fame showcase DLC
WWE 2K16 ‘Future Stars DLC’ maakt de Universe modus onspeelbaar
Prijsvraag: Win een prachtig 2K Games goodiepakket