De afgelopen drie weken was ik op vakantie en daarom viel Matthias voor mij in met de wekelijkse Jouw mening. Ik ben nu weer terug en hierbij presenteer ik je weer een nieuwe Jouw mening. Er is de afgelopen week het nodige gebeurd in de industrie en het was dan ook bepaald niet lastig om een onderwerp voor deze week te kiezen. We willen hier nog eenmaal terugkijken op wat er de afgelopen week tijdens de Sony persconferentie op de Paris Games Week allemaal werd aangekondigd.

De stelling die we daarbij hanteren kent een vrij brave insteek; we zijn namelijk gewoon benieuwd naar wat jouw mening over deze persconferentie is, die men in Parijs hield. Je zou kunnen zeggen dat Sony’s persconferentie weliswaar geslaagd, maar weinig verrassend was. Zo werden er onder andere nieuwe gameplay beelden getoond van No Man’s Sky, Uncharted 4 en Gravity Rush 2, kregen we min of meer dezelfde spetterende beelden van Horizon: Zero Dawn te zien, alsook nieuwe trailers van Star Wars Battlefront, Ratchet & Clank, Battleborn en meer. Tot dusver niet heel verrassend, maar dat was natuurlijk niet het enige.

Wat te denken van de presentatie van PlayStation VR met nieuw aangekondigde games als Until Dawn: Rush of Blood en Robinson: The Journey. Neem ook de aankondigingen van Gran Turismo Sport en Detroit: Become Human; deze aankondigingen waren (zeker in het geval van GT Sport) toch enigszins verrassend te noemen. Niet te vergeten ook de uitbreiding voor Driveclub, genaamd Driveclub Bikes, waar je nu al mee aan de slag kunt gaan.

Kortom, een mooie en sterke persconferentie. Mocht je echter teleurgesteld zijn in hetgeen Sony allemaal liet zien, dan kan je dit wellicht nog enigszins nuanceren door te bedenken dat begin december ook nog de PlayStation Experience zal volgen. Dit is Sony’s eigen evenement dat vorig jaar ook gehouden werd en waarvoor Sony ongetwijfeld nog het ÊÊn en ander achter de hand houdt.

Vond je het gewoon helemaal niets? Dat kan natuurlijk ook. Wat het ook is, we zijn in ieder geval erg benieuwd naar wat jij vond van de persconferentie en dat vernemen we graag hieronder. Laten we er weer een gezellige en vooral sportieve discussie van maken.