NieR Automata wist een goede indruk achter te laten, toen vorige week de eerste gameplay werd getoond tijdens de Paris Games Week. De director van de game, Yoko Taro, en producer, Yosuke Saito, deelden daarom ook nieuwe informatie over de game tijdens een interview met Famitsu en Dengeki.

Het meest interessante van het interview is dat Saito zei dat er slechts twee hoofdpersonages zijn. Taro daarentegen heeft het gevoel dat het er drie zijn. Wat mysterieus dus. Betreffende de eindes, het originele NieR had vijf verschillende eindes, maar het lijkt erop dat deze game er slechts één zal hebben. Dit aangezien er aangegeven werd dat het einde “nogal vrolijk zou zijn”, terwijl niet alle eindes van de eerste NieR even goed afliepen.

NieR Automata zal zich in dezelfde wereld als het origineel afspelen, maar dan in een ander tijdperk. Het team van ontwikkelaars wilde het zo creëren, dat nieuwkomers de game ook zouden begrijpen, maar desondanks zijn er wel enkele knipogen naar het eerste deel toegevoegd.

Ben je benieuwd naar het complete interview? Check dan deze link!