http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5638a38d18012.jpg

Sony PlayStation heeft vandaag een nieuwe in-ear headset geïntroduceerd voor de PlayStation 4. Deze headset zal beschikbaar zijn voor een adviesprijs van €89.99 en is voorzien van een draad met mini audio-jack om aan te kunnen sluiten op je controller. De headset is in principe een ‘premium’-versie van de standaard meegeleverde headset bij de PlayStation 4.

De in-ear headset bevat een ingebouwde microfoon en wat Sony noemt ‘noise-reducing AudioShield’-technologie. Dit zorgt ervoor dat je geluid van buitenaf kunt blokkeren, zodat je alles wat je in-game hoort, kristalhelder kunt meemaken. De headset is daarnaast ook geschikt om te gebruiken voor muziek en kun je bijvoorbeeld op je telefoon of tablet aansluiten.

Tevens bevat de headset een ‘noise-canceling’ optie, welke actief is en stroom vereist. Vandaar dat de headset opgeladen kan worden. Dit gaat via een bijgeleverde USB-kabel, welke dezelfde is als die je gebruikt om je DualShock 4 controller op te laden. Wanneer de headset volledig is opgeladen, heb je zo’n 15 uur luisterplezier. De ingebouwde microfoon werkt overigens ook gewoon met je telefoon, zodat je er ook mee kunt bellen.

Om de juiste pasvorm te kunnen garanderen kun je de ear-tips verwisselen, de headset zelf bevat 13mm speakers. Volgens Sony is het product lichtgewicht en is de kabel blauw geweven. Om de headset veilig op te bergen wordt er een pouch meegeleverd.

De headset lanceert in Europa op 4 december, vlak voor Sinterklaas. In Australië, Nieuw-Zeeland, Midden-Oosten en Afrika ligt het product op 9 december in de winkels.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5638a16dc92b5.jpg

Video

Packshot

22553828900_0bf2af0313