Gehele on-demand bibliotheek van Guitar Hero Live dit weekend gratis beschikbaar


Guitar Hero Live lanceerde met een kleine 50 nummers op de disc en ruim 200 beschikbare nummers via Guitar Hero TV. Dit laatste zal steeds verder uitgebreid gaan worden met nieuwe nummers, zoals we onlangs al lieten weten.

Inmiddels zijn er nieuwe nummers toegevoegd, waaronder ook een premium show met “Monster” van Paramore, “Sugar, We’re Goin Down” van Fall Out Boy en “First Date” van Blink-182. Deze nummers kun je spelen in de ‘Legendary Headliners Premium Show’.

Dat is niet de enige show, want er is ook een ‘Pop Goes GHTV Premium Show’ en hierin kan je “Chocolate” van The 1975, “Believer” van American Authors en “Budapest” van George Ezra spelen. Als laatste is nog de ‘Black Veil Brides Premium Show’ live gegaan en deze bevat speelbare footage van het live concert dat je ook kunt bekijken op de DVD ‘Alive and Burning’. Van dit concert zijn de nummers “Heart of Fire (Live)”, “Fallen Angels (Live)”, en “In the End (Live)” te spelen.

Goede toevoegingen dus en als extraatje is het vanaf later vandaag dit hele weekend mogelijk om, zonder enige extra kosten of in-game credits te spenderen, gebruik te maken van de gehele on-demand bibliotheek. Kortom, je krijgt gratis toegang tot meer dan 200 nummers.

Boxshot Guitar Hero Live

Guitar Hero Live

Releasedatum:
23-10-2015
Genre:
Party
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    249 XP
    ivo001's avatar

    Nice, alleen zal ik dit weekend weinig GH spelen, door releas van BO3.

Activision trekt eind dit jaar de stekker uit GHTV van Guitar Hero Live
Budget Zondag – games – 22 mei
Nieuwe Guitar Hero Live update brengt het festival gevoel
Guitar Hero Live update brengt Alice in Chains, Rage Against the Machine en meer