Guitar Hero Live lanceerde met een kleine 50 nummers op de disc en ruim 200 beschikbare nummers via Guitar Hero TV. Dit laatste zal steeds verder uitgebreid gaan worden met nieuwe nummers, zoals we onlangs al lieten weten.

Inmiddels zijn er nieuwe nummers toegevoegd, waaronder ook een premium show met “Monster” van Paramore, “Sugar, We’re Goin Down” van Fall Out Boy en “First Date” van Blink-182. Deze nummers kun je spelen in de ‘Legendary Headliners Premium Show’.

Dat is niet de enige show, want er is ook een ‘Pop Goes GHTV Premium Show’ en hierin kan je “Chocolate” van The 1975, “Believer” van American Authors en “Budapest” van George Ezra spelen. Als laatste is nog de ‘Black Veil Brides Premium Show’ live gegaan en deze bevat speelbare footage van het live concert dat je ook kunt bekijken op de DVD ‘Alive and Burning’. Van dit concert zijn de nummers “Heart of Fire (Live)”, “Fallen Angels (Live)”, en “In the End (Live)” te spelen.

Goede toevoegingen dus en als extraatje is het vanaf later vandaag dit hele weekend mogelijk om, zonder enige extra kosten of in-game credits te spenderen, gebruik te maken van de gehele on-demand bibliotheek. Kortom, je krijgt gratis toegang tot meer dan 200 nummers.