Call of Duty: Black Ops III verscheen op verschillende platformen, waaronder de PlayStation 3 en Xbox 360. Dat is een stukje fanservice, maar of je er als speler veel wijzer van wordt valt te betwijfelen. De PlayStation 3 versie beschikt namelijk niet over een singleplayer en ook zal er geen downloadbare content voor verschijnen. Iets wat tevens voor de Xbox 360 versie geldt trouwens.

De singleplayer was met de coöperatieve opzet technisch niet haalbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360 versie van de game. Dat betekent echter niet dat High Moon Studios het niet geprobeerd heeft, dat blijkt wel uit de code van de game.

NeonDiscovery, een Reddit gebruiker, is namelijk in de broncode van de Xbox 360 versie gedoken en heeft het zelfs voor elkaar gekregen om de campagne draaiende te krijgen, ondanks dat deze allesbehalve klaar was, iets wat de screenshots ook duidelijk laten zien. Op basis van zijn test kon hij bevestigen dat de campagne onstabiel was en dat het nauwelijks de 30 frames per seconde wist te halen.